Görüş Bildir
Haberler
Apple'dan Türkçe iPhone TV Reklamları ve Dev Reklam Panoları

Apple'dan Türkçe iPhone TV Reklamları ve Dev Reklam Panoları

ATKN
14.11.2014 - 20:13

Apple’ın televizyonlarda yayınlanan Türkçe iPhone reklamlarını izlediniz mi? Peki ya dışarıdaki dev reklam panolarını gördünüz mü?

Apple son 1 haftada Türkiye’deki reklam faaliyetlerini hiç olmadığı kadar hızlandırdı. Gelin hem bu Türkçe reklamlara bir göz atalım, hem de reklam metinleri ve açık hava reklamlarına biraz değinelim… :)

Apple’dan ilk defa Türkçe iPhone reklamları

Önceki dönemlerde de televizyonda iPhone reklamlarını görüyorduk. Ancak bu reklamlar direkt olarak ABD’den alınan görüntüler üzerine Apple’ın reklam metinlerinin birebir olarak Türkçe’ye çevrilmesiyle oluşuyordu.

Şimdi ise hem iPhone ekran görüntüleri Türkçeleştirilmiş, hem de metinlerde de ufak tefek bize özel değişiklikler de olmuş. Örneğin İngilizce metinde geçen kek yerine “dürüm” kullanılmış. :)

ABD’deki reklam seslendirmelerini Justin Timberlake ve Jimmy Fallon gerçekleştirirken, ülkemizdeki iPhone reklamlarını ise Gülse Birsel ve Engin Günaydın seslendirmiş.

SihirliElma

Kaynak: http://www.sihirlielma.com/2014/11/14...
İçeriğin Devamı Aşağıda

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus - TV Reklamı - Büyük

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus - TV Reklamı - Kameralar

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus - TV Reklamı - Sağlık

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus - TV Reklamı - İkili

iPhone Açık Hava Reklamları

Türkçe TV reklamlarına ek olarak, dışarılarda da iPhone reklamlarını görmeye başladık. Apple, görünürlüğü yüksek reklam panolarını kiralayarak dev iPhone görselleri ile doldurmaya başladı.

SihirliElma, Ümraniye – Tepeüstü civarlarında aşağıdaki reklam panosunu çekmeyi başardı. Bu reklam panosunun bir yüzünde beyaz renkte bir iPhone 6 yer alırken, diğer yüzünde ise siyah renkte bir iPhone 6 yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0