Görüş Bildir
Haberler
Apple 8 Mart Lansmanı’nda Neler Tanıtılacak? Yeni iPhone, Mac ve iPad Hakkında Tüm Bildiklerimiz

Apple 8 Mart Lansmanı’nda Neler Tanıtılacak? Yeni iPhone, Mac ve iPad Hakkında Tüm Bildiklerimiz

Apple, 2022 yılının ilk tanıtım etkinliğine son sürat hazırlanırken sızıntılar da aynı hızda yayılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iPhone SE 3(2022) modelleri test edilmek üzere Hindistan’a gönderildiğini yazmıştık. Son gelen bilgiler etkinliğin sadece iPhone 3’le kısıtlı kalmayacağını ve Apple tarihinin en geniş yeni ürün lansmanı olabileceğini söylüyor.  

Apple’ın 8 Mart tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacağı ürünler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

iPhone SE 3 veya iPhone SE 2022

iPhone SE 3 veya iPhone SE 2022

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone serisine devam edeceği artık kesinleşti diyebiliriz. Bütçe dostu yeni iPhone SE modelinin Hindistan’a A2595, A2783 ve A2784 model numaralarıyla ithal edildiği keşfedilmişti. 

91Mobiles'ın raporu, telefonun temel fiyatının ithalat vergileri ve diğer vergiler uygulanmadan önce 300$ olarak bilindiğini söylüyor.

iPhone SE 3'ün 5G desteğiyle sunulacağı ve bir OLED ekrana sahip olabileceği söyleniyor. Ancak tasarımın büyük ölçüde bir önceki sürüm ile aynı olması bekleniyor, bu nedenle yine de üstte ve altta kalın çerçevelere ve ana sayfa düğmesine sahip olacak.

Yeni Mac modeli sahneye çıkacak.

Yeni Mac modeli sahneye çıkacak.

Apple Mart etkinliğine haftalar kala Consomac, Avrasya düzenleyici veri tabanına üç yeni Mac kaydedildiğini tespit etti. Bu da ürünler için EEC (Avrasya Ekonomik Komisyonu) sertifikası aldığı anlamına geliyor. A2615, A2686 ve A2681 model numaralarına sahip olan ürünlerden birinin laptop olduğu söyleniyor.

iPad Air 5 yeni işlemciyle ve ekranla gelecek.

iPad Air 5 yeni işlemciyle ve ekranla gelecek.

iPad Air 5 ise bir iPad Pro'ya daha fazla para harcamamak için ikna edici bir seçenek olmaya devam edecek gibi görünüyor. 10,9 inçlik bir ekrana sahip olacağı söylenen iPad Air, görünüşe göre 2022'de iPhone SE 3 gibi OLED'e geçiş yapacak...

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın