Görüş Bildir
Haberler
Apartmanın Başına Bela 13 Komşu Tipi

Apartmanın Başına Bela 13 Komşu Tipi

Oktay Volkan Alkaya
15.06.2014 - 03:07 Son Güncelleme: 15.06.2014 - 17:17

Ev alma komşu al diye boşuna dememişler. Bir çoğumuzun apartman dairelerinde yaşadığı bu çağda, evinizdeki huzurunuza negatif etkileri olabilecek 13 komşu tipini, hiç denk gelmemeniz umuduyla paylaşıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Anlaşamayan çift Beren & Veysel

1. Anlaşamayan çift Beren & Veysel

Bu tipler kimi zaman yüksek sesli tartışmalarla, kimi zaman da ne yazık ki kadına şiddet eylemleriyle sonuçlanan seanslar düzenlerler. Bunların alt katında oturuyor olmak sabır sınırlarınızı ortadoğu ve balkanlara kadar genişletir.

2. Toy üniversiteli Buğracan ve kankileri

2. Toy üniversiteli Buğracan ve kankileri

Bu genç arkadaşlar da bitmek bilmeyen eğlenceleriyle sürekli bir ev etkinliği düzenleyerek apartmanı gece kulübüne çevirirler. Tüm ahali kapılarına dayanana kadar da sesleri kesilmez bunların.

3. The Teyze

3. The Teyze

Apartmanın genelde zemin katında konuçlanan bu teyzeler de, girene çıkana gümrük kontrolü yaptığı gibi dedikoduyu da eksik etmezler. Bekar apartman sakinlerinin korkulu rüyasıdırlar.

4. Ortamı güzel adam Nuri

4. Ortamı güzel adam Nuri

Bir de apartmanın hızlı abisi vardır, genelde bunlar iki üç hanım boşamıştır, artık ev ev olmaktan çıkmıştır. Bu dayıların gümbürtüsü de pek eksik olmaz bir gün gelir polislerin nezaretinde çıkarlar apartmandan, o güne dek gevur eziyeti olurlar herkese.

5. Emekli Emniyetçi Hasan Amca

5. Emekli Emniyetçi Hasan Amca

Kimisi de bir tatlı huzur almaya gelmiştir te Kalamış'tan sizin apartmanınıza. En ufak ses çıksa çılgına döner dairesinde, çıkar apartman boşluğunda terör estirirler. Bu tipleri sinirlendirmemek için apartman ahalisi komple ses yalıtımı bile yaptırmaya niyetlenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk böcükleri Petek & Ercan

6. Aşk böcükleri Petek & Ercan

Yeni evli olur genelde bu tipler, libidoları tavan seviyelerindedir sürekli. Sevişmelere doyamazlar. Apartmanda sürekli bir Alman Pornosu atmosferi yaşanır. Zordur o seslere katlanmak...

7. Tek kişilik yıkım ekibi Emrullah abi

7. Tek kişilik yıkım ekibi Emrullah abi

Apartmanda sürekli matkap, çekiç sesleri bu tipler sebebiyle eksik olmaz. Sanki daireyi yıkıp yeni baştan yapacaktır eşşoğlusu... bir gün apartman bunların yüzünden başınıza çökebilir, bir an evvel taşınmakta fayda vardır.

8. Alkolün efendisi Cemil

8. Alkolün efendisi Cemil

Kimi zaman apartmana neşe verse de alkolik komşular genelde sıkıntıya sebebiyet verirler. Ne evlerinde huzur olur bu tiplerin de de o huzursuzluğun apartmana sıçramasına engel olamazlar.

9. Yönetici Sabri Bey

9. Yönetici Sabri Bey

Sabri Bey gibi bir yönetici de her apartman sakinin korkulu rüyasıdır. Üstüne vazife olmayan her işe burnunu sokan bu tipler ortalığı karıştırmakta da doğuştan gelen bir yeteneğe sahiptirler.

10. Kral Kapıcı Seyit

10. Kral Kapıcı Seyit

Köylü kurnazı bir kapıcı da pekala apartmandaki huzurunuzu alıp götürebilecek özelliklere sahiptir. Siparişleri yanlış getirir, ihtiyaç anında yerinde olmaz, para hesabını tutamaz.... Bir noktadan sonra darbe yapıp apartmanı da ele geçirebilir tehlikelidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Katil abi

11. Katil abi

Apartmanda bir kabadayının olması apartmanın dış mihraklara karşı bir savunması olması adına faydalı olmasına karşın, bu tip abilerin genelde zararları faydalarından fazladır. Bodrum katında horoz dövüştürmeye kadar bir çok sıkıntı yaratacak icraata imza atabilirler.

12. Fanatik Ekrem

12. Fanatik Ekrem

Apartmanda hayatını tuttuğu spor kulübüne adamış bir vatandaşın olması da ayrı bir sıkıntıdır. Hanesindeki gürültü bir yana, apartmanın yarısını kaplayan bayraklar asmak isteyebilir, apartmanda başka takım tutanlara sataşabilir, her şey beklenir Ekrem gibilerden.

13. Yırtık kadın Pelin

13. Yırtık kadın Pelin

Pelin gibiler de özgür bir hayat yaşayım derken, o hayatı önce eline yüzüne sonra bütün apartmana bulaştıran daire sakinleridir. Her gece eve başka bir adamla gelir, evini basarlar bunun, bunun için apartmanın içinde kavga eden adamlar peydah olur... Sıkıntı üstüne sıkıntı.

Peki sizin komşularınız sizi nasıl darlıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
1
0
0
0