Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da Üniversiteli Azra Gülendam Haytaoğlu Tecavüze Uğrayıp Vahşice Öldürülmüş

etiket Antalya'da Üniversiteli Azra Gülendam Haytaoğlu Tecavüze Uğrayıp Vahşice Öldürülmüş

Batuhan
02.08.2021 - 10:57

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (26) vahşice öldürülmüş olarak bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tartışma sırasında genç kız, ablasına, “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden çıktı. Eve dönmeyince ablası Ezgi Haytaoğlu, kardeşini telefonla aradı. Azra Gülendam Haytaoğlu telefonda, ablasına, “Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı. Bir daha da kendisine ulaşılamadı.

Cesedi parçalara bölmüş

Cesedi parçalara bölmüş

Olayla ilgili inceleme başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, genç kızın son olarak Konyaaltı ilçesindeki inşaat mühendisi ve emlak işiyle uğraşan M. M. A.'ya (48) ile görüştüğünü tespit etti. Gözaltına alınan şüpheli ilk ifadesinde, “Önceden tanışmıştık. Geldi, birlikte yemek yedik, ardından gitti” dediği öğrenildi.

Bunun üzerine şüpheli serbest bırakıldı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Görüntülerde M. M. A'nın evinden defalarca valizler çıktığını tespit eden ekipler, şüpheliyi tekrar gözaltına aldı. Çapraz sorgunun ardından cinayeti itiraf eden M. M. A.'nın ‘Beraber yemek yiyip alkol aldık. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak'taki ormanlık alana gömdüm” dediği öğrenildi.

Cinayet itirafının ardından katil zanlısı, belirtilen adreste cesedin yerini gösterdi. Adrese giden ekipler, genç kızın cesedini parçalara bölünmüş halde buldu. Haytaoğlu'nun cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı M. M. A.’nın ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kafatası bulunamadı

Kafatası bulunamadı

Cinayet itirafının ardından M.M.A., Varsak'taki ormanlık alanda Azra Gülendam Haytaoğlu'nu gömdüğü yeri ekiplere gösterdi. Gece sabaha kadar cesedi gömüldüğü yerden çıkaran ekipler, bulunan parçaları otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi. Haytaoğlu'nun kafatası ve sol kalçasının bulunamadığı ve arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Öte yandan M.M.A.'nın, Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürdükten sonra vücuduna jiletle ismini yazdığı belirtildi.

Kendisinden haber alınamıyordu...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onyetenyevwe Osas

Sayın editör , neden tecavüzcülerin , katillerin adını yazamıyorsunuz ? Lütfen artık mağduru değil mağdur edeni yazın . Katil Mustafa Murat Ayhan'dır.

endividualist

Adli olarak karara bağlanmamış bir davada sanıgın ismini geçirmemeleri normal. Sanık suçu aldıktan sonra suçlu olarak lanse edilip ismide aktarılabilir. Site... Devamını Gör

Realistic Man

Ya Allah belanızı versin yeter lan artık yeterrr!!!

Murat Ağbaba

abi bu bir cinsel açlık filan değil, cinsel açlığı olan ortalık ilik gibi escortlarla dolu git pislik ihtiyacını gör. Burada mesele bu iğrenç yaratığın bu te... Devamını Gör