Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da Okul Binasında Patlama

Antalya'da Okul Binasında Patlama

Batuhan
16.11.2014 - 15:38

Manavgat'ta bir ilkokulun bahçesinde bulunan ek binada meydana gelen patlama sonucu bir kişi yaralandı.

Milli Egemenlik Mahallesi'ndeki Milli Egemenlik İlkokulu'nun bahçesine 2 yıl önce yaptırılan 2 katlı ek binanın zemin katındaki kantinde patlama meydana geldi.

Patlama ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Patlama sonucu kantin işletmecisi Hasan Durşan (44) yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci derece yanık oluşan Durşan, Manavgat Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Antalya'ya sevk edildi.

Patlama sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Büyük çaplı hasarın meydana geldiği patlama nedeniyle binanın arkasında bulunan bir otomobil de zarar gördü.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, patlama meydana gelen okulda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kantinin işletmecisi Hasan Durşan'ın binaya girdikten sonra lamba ya da elektrik kontağını açtığı sırada patlamanın oluştuğunu bildirerek, 'Gaz sıkışmasından dolayı patlama meydana geldi. Yaralı Hasan Durşan'ın yüzü ve çeşitli yerlerinde ikinci derece yanık oluşmuş. Tedavisi Manavgat'ın ardından Antalya Yanık Merkezi'nde devam edecek' dedi.

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/421488--ant...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0