Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da IŞİD Üyesi Yakalandı

Antalya'da IŞİD Üyesi Yakalandı

Onedio Medya
01.08.2015 - 19:14

Suriye'de IŞİD saflarında savaştıktan sonra Türkiye'ye dönen 19 yaşındaki H.A., Antalya'da ailesiyle birlikte oturduğu gecekonduda jandarma ekiplerinin baskınıyla gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

H.A., IŞİD’e katılmak için bu yılın başında Suriye’ye gitti. Burada savaşan H.A., 3 hafta önce IŞİD’den ayrılarak Antalya’ya, ailesinin yanına döndü.

Jandarma istihbarat ekipleri, IŞİD’le bağlantısını tespit ettikleri H.A.’yı fiziki ve teknik takibe aldı. Antalya Jandarma Komutanlığı ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet savcılığından alınan izinle, dün sabah saatlerinde H.A.’nin kaldığı gecekonduya baskın düzenledi. Jandarma özel harekat timlerinin de destek verdiği baskında H.A. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen H.A., sorgusu yapılmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Burdur nüfusuna kayıtlı H.A.’nın Burdur Anadolu Lisesi öğrencisiyken okuldan atıldığı belirtildi.

İl Jandarma Komutanlığı’nda sorgusu yapılan H.A., jandarmanın güvenlik önlemleri altında Antalya Adliyesi’ne getirildi. Elleri önden kelepçeli şekilde adliyeye getirilen H.A.’nın sol ayağının aksadığı, bu nedenle yürümekte güçlük çektiği görüldü. Adliyeye gitmek istemeyen H.A., jandarma aracından indirildiğinde kısa süreli ekiplere direndi. Adliye merdivenlerini çıkarken de zorluk çıkaran H.A., Cumhuriyet savcısı tarafından sorguya alındı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0