Görüş Bildir
Haberler
TV
Annenin Sırrıdır Çocuk 1. Bölüm Full İzle! Annenin Sırrıdır Çocuk 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Annenin Sırrıdır Çocuk 1. Bölüm Full İzle! Annenin Sırrıdır Çocuk 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Tv8 ekranlarının yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk, dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Birinci bölümüyle izleyenleri kendine çeken dizi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla oldukça başarılı bulundu. 6 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk'un son bölümünde Meryem'in ölüm döşeğinde yatan annesini ziyaret eder. Meryem ve Defne'nin mücadele dolu hikayesini konu alan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, izleyicilerden tam puan aldı. Diziyi merak eden izleyicilerinden ilk bölümü kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler 'Annenin Sırrıdır Çocuk 1. bölüm full izle' gibi araştırmalar yapıyorlar. İşte Tv8 Annenin Sırrıdır Çocuk son bölüm izleme ekranı, son bölümde ve yeni bölüm fragmanı yaşananlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çarşamba akşamlarına seni bir soluk getiren Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi Tv8'in en yeni yapımı oldu. NTC Medya imzalı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk bölümünün ardından fragmanı da yayınlandı. İşte Tv8 Annenin Sırrıdır Çocuk son bölüm izleme ekranı, son bölümde ve yeni bölüm fragmanı yaşananlar...

Annenin Sırrıdır Çocuk 1. Bölümde Neler Oldu?

Annenin Sırrıdır Çocuk 1. Bölümde Neler Oldu?

Meryem'in ölüm döşeğinde yatan annesini ziyaret eder. Bu ziyaret kendisinin zihninden silmek istediği çocukluk anılarını yeniden canlandırır ve Meryem öfkesiyle baş etmek zorunda kalır.

Çınar’ın şirketi finansal açıdan zorlu bir dönemece girer. Çınar'ın yardımına koşan isim ise Sadun olur. Sadun aynı zamanda Çınar'ın yeni oyun projesi için melek yatırımcı olarak ortaya çıkmıştır.

Sadun’un Defne ile olan bir geçmişi vardır. İkilinin karşı karşıya gelmesiyle kapanmış olan o defter yeniden açılır ve yüzleşmeler başlar.

Annenin Sırrıdır Çocuk Son Bölüm İzle

Annenin Sırrıdır Çocuk Son Bölüm İzle

Annenin Sırrıdır Çocuk 1. Bölüm - 6 Nisan 2022 - Annenin Sırrıdır Çocuk

İçeriğin Devamı Aşağıda

Annenin Sırrıdır Çocuk Fragmanı Yayınlandı mı?

Annenin Sırrıdır Çocuk Fragmanı Yayınlandı mı?

Tv8 Annenin Sırrıdır Çocuk'un ilk bölümünün ardından 2. bölüm fragmanını da yayınladı. Fragmandaki ''Bebeğim Nerede?'' sözü oldukça dikkat çekti.

Annenin Sırrıdır Çocuk 2. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın