Görüş Bildir
Haberler
TV
Annenin Sırrıdır Çocuk 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Annenin Sırrıdır Çocuk Final Fragmanı

Annenin Sırrıdır Çocuk 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Annenin Sırrıdır Çocuk Final Fragmanı

GNS
12.06.2022 - 16:54

TV8 ekranlarında yer alan Annenin Sırrıdır Çocuk 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan final bölümü fragmanında; Defne ve Sadun aralarındaki sorunları çözmeye başlar. Defne içinde ne varsa artık açık bir şekilde Sadun'a anlatmaya karar verir. Sadun ise kırgındır. Meryem yurt dışına kaçmaya çalışırken, Çınar'ın söylediklerine tahammül edemeyen Sedef, ona zarar verir. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk finalde neler olacak? İşte Annenin Sırrıdır Çocuk 11. bölüm fragmanı..

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8'in yeni sezon dizilerinden Annenin Sırrıdır Çocuk final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çarşamba akşamları 19:30'da yayınlanan dizi, 11. bölümüyle yayın hayatına son veriyor. NTC Medya imzası taşıyan dizinin başrollerinde; İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker yer alıyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk finalde neler olacak? İşte Annenin Sırrıdır Çocuk 11. bölüm fragmanı...

Annenin Sırrıdır Çocuk 11. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

Annenin Sırrıdır Çocuk Son Bölüm Özeti

Annenin Sırrıdır Çocuk Son Bölüm Özeti

Sadun, Defne'nin karşısına beklemediği iki sürprizle gelir. Defne, Çiçek'in varlığından rahatsız olsa da durum daha sonrasında tam tersine dönecektir. Nuh ve Sabriye'yi işe alan Sadun ise Meryem'i huzursuz eder.

Defne Çınar ile boşanmak ister ve dava açar, fakat Çınar bunu kabul etmeyecektir. Defne'yi kazanmak için her şeyi yapmaya hazır olan Çınar, çocuğunu aramaya başlar.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın