Görüş Bildir
Haberler
Anne Affet Evladın Bir Oyun Karakterine Aşık Oldu: Bakışlarıyla Gönlümüzü Çalan 10 Güzel/Yakışıklı Karakter

Anne Affet Evladın Bir Oyun Karakterine Aşık Oldu: Bakışlarıyla Gönlümüzü Çalan 10 Güzel/Yakışıklı Karakter

Ma Belle
05.11.2022 - 17:34 Son Güncelleme: 19.10.2022 - 11:02

Kaliteli bir hikayesi, yüksek çözünürlüklü grafikleri ve inanılmaz ses deneyimi sunan oyunları oynamak bize büyük keyif verir. Ama baş kahramanlara bakmaktan düşmanın nereden geleceğini ya da bir sonraki adımımızı bazen kestiremeyiz. güzellikleri ve yakışıklılıklarıyla bizi mest eden oyun karakterlerini sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kasemi - Dead or Alive

Kasemi - Dead or Alive

Listemize oyun dünyasından güzel bir karakterle başlayalım. Serinin ana kahramanlarından biri olarak bir hayran kitlesi olan ve oyunun sunduğu en tanınmış kadın karakterlerinden biri haline gelen Kasemi, nazik tavırları, müthiş dövüş becerileriyle birlikte, yüzümüze bir tebessüm kondururken atik hareketleriyle bizi mest etmeyi başarıyor. Tabi kıyafetleriyle de daha çok dikkat çekti.

Juliet Starling - Lollipop Chainsaw

Juliet Starling - Lollipop Chainsaw

Listemizin sonraki karakteri güzelliğiyle dillere destan Juliet Starling. Hem zombi oyununda baş kahraman olup hem de çılgın görünüşüyle oyunu oynamasak bile bir ilgi uyandırmayı başarıyor bizde. Zombi avında en çekici kadın karakterlerden biri diyebiliriz!

Miranda Lawson - Mass Effect

Miranda Lawson - Mass Effect

Mass Effect serisinde birçok kadın karakter bulunmakta ama bizce en çekicisi Miranda Lawson. Biraz soğuk ve herkese tepeden bakan bir karakter olmasına rağmen oldukça eğlenceli biri. Cazibesine cazibe katan siyah-beyaz kıyafeti ise bizden tam puan aldı!

Dante - Devil May Cry 5

Dante - Devil May Cry 5

Listemizin dördüncü sırasında yakışıklı bir bey karşılıyor bizleri. Tüm hayatını şeytanları öldürmeye adayan Devil May Cry serisinin beyaz saçlı kahramanı, Dante. Kibirli, kendine güvenen ve umursamaz tavırları kiminin sinirini bozsa da herkesin içten içe beğendiği biri. Silah kullanım becerisi onu daha da çekici kılıyor!

Solid Snake - Metal Gear Solid

Solid Snake - Metal Gear Solid

Profesyonel bir asker olan Solid Snake, kendisine verilen görevi yerine getirmek için elinden geleni yapar ama o esnada gülmekten ve flörtleşmekten de geri kalmaz. Oyun eleştirmenleri tarafından en yakışıklı oyun karakteri olarak seçilmiş, bizim için de öyle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geralt of Rivia - The Witcher 3: Wild Hunt

Geralt of Rivia - The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher serisinin uzun saçlı canavar avcısı, hem yakışıklı, hem becerikli. Çekingen biri gibi görünebilir fakat bir şey söylediğinde bu onun son sözü olmuş olur. Son sözü söyler ve harekete geçer, tabi sürekli kavga dövüş peşinde de değildir. Kadınları etkilemeyi oldukça başarır.

Cidney Aurum – Final Fantasy XV

Cidney Aurum – Final Fantasy XV

Oyunda çok önemli bir oyuncu olmayabilir, ancak Cidney Aurum, yakın zamanda piyasaya sürülen Final Fantasy XV'in en unutulmaz karakterlerinden biri olduğunu kesinlikle kanıtladı. Oyunda merkezi bir noktada olmamasına rağmen Cidney için birçok emek verildiğini görebiliyoruz.

Samus Aran – Metroid

Samus Aran – Metroid

Listemizin devamında yine bir kadın karakter ile karşınızdayız. İlk Metroid oyununda oyunun başından beri maske ile gördüğümüz Samus Aran'ın maskesi indiğinde, herkes şok olmuştu. Uzun süre boyunca herkes onun erkek olduğunu düşünmüştü, fakat maske düşünce gerçek ortaya çıktı. İyi ki de düşmüş, yoksa bu güzellikten mahrum kalacaktık!

The Prince - Prince of Persia: The Forgotten Sands

The Prince - Prince of Persia: The Forgotten Sands

Pers Prensi'nin cesur, kibirli ve güçlü tavırları bizi oyunu oynamaya devam ettiren etmenlerden sadece birkaçı. Gururlu bir kişiliği olan Prens, yenilgiyi asla kabul etmez. İnançlarına ve değer verdiği insanlara çok bağlı biri, bu yüzden gözü kara biri olduğunu söylersek yanlış olmaz.

Agent 47 - Hitman 3

Agent 47 - Hitman 3

Sessiz, profesyonel, soğukkanlı ve şaşırtıcı. İkonik görünümüyle tüm dünyada tanına karakterlerden biri. Kırmızı kravatı, siyah takım elbisesi ve kel oluşuyla herkesin hafızasına kazınan biri. Soğukkanlı bir ajan olmasına rağmen insani değerleri taşıyıp savunması çok şaşırtıcı, değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
7
5
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

Resident Evil Leon Kennedy hatta Chris ve Claire Redfield, Jill Valentine,Ethan ve Mia Winters, Carlos Oliveira, Ada Wong bunlar unutulmaz hadi Nemesis ve Ba... Devamını Gör

Orçun Aksüz

Bayonetta nerede ?

Tim Tkachuk

herkesin listesi farklıdır. Benim için AC Odyssey Kassamdra/Alexios listeye bodozlama girer, Lara Croft,Jill Valentine, God Of War Kratos'un sesi bakışı zate... Devamını Gör