Görüş Bildir
Haberler
Analistler Bu Haftaki Kripto Para Piyasası Hakkında Neler Düşünüyor? İşte Analistlerin Kripto Para Yorumları

etiket Analistler Bu Haftaki Kripto Para Piyasası Hakkında Neler Düşünüyor? İşte Analistlerin Kripto Para Yorumları

Analistler, Bitcoin (BTC) ve altcoin piyasasına yönelik yorumlarda bulundu. Bununla birlikte analistler, kripto paralarda hangi seviyelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Detaylar ise şöyle:

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin kripto para tüccarlarının radarında bulunmaya devam ediyor!

Bitcoin kripto para tüccarlarının radarında bulunmaya devam ediyor!

Bitcoin (BTC), 60 bin dolara yaklaşma girişimlerinde bulunuyor. Analistlere göre, genel düşüş hakimiyeti sonlanmaya başlıyor. Lider kripto para birimi bugün aniden 3 bin dolardan fazlasını sildi; ancak boğalar fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarmak için hamle başlattı. Analist Rakesh Upadhyay'a göre, BTC fiyatı eğer 58 bin doların üzerinde kalırsa boğalar üstünlük yakalayabilir. Bu durumdan sonra da Bitcoin, 62 bin dolar ile 67 bin dolar seviyelerine yükselebilir. Bitcoin Michael van de Poppe'ye göre ise, kısa vadeli toparlanma içinde. Analist'e göre fiyat düzeltmeleri, boğa piyasasının sağlıklı bir parçası. Analist Bitcoin'in kısa vadeli bir sıçrama evresinde olduğuna inanıyor.

Michael van de Poppe, Ethereum fiyatının da kısa vadede toparlanacağını düşünüyor!

Cardano (ADA) için bu haftaya dikkat edilmeli!

Cardano (ADA) için bu haftaya dikkat edilmeli!

Analistlere göre Cardano için bu haftaya dikkat edilmeli! Çünkü Cardano, bu hafta Avrupa'nın en büyük kripto borsalarından biri Bitstamp'ta listelenmeye başlayacak. Ayrıca arkasındaki ekibi Input Output, önemli gelişmelerin duyurulacağını aktardı. Cardano 360 Kasım etkinliğine ev sahipliği yapacak. Kripto analisti Sarah Tran'a göre, Cardano'yu bu gelişmeler 3 dolar ATH'sine yükseltebilir. Teknik formasyonun üst sınırını aşarsa, 2,90 dolara doğru %35'lik bir ralli beklenebilir. 200 günlük hareketine bakıldığında ise Cardano, 1,87 dolarda bulunuyor. Bu seviyenin üzerine çıkarsa yükseliş kazanabilir.

Michael van de Poppe ise Cardano hakkında bunları söyledi!

Analistlere göre MATIC, yukarı yönlü bir ivme kazanabilir!

Analistlere göre MATIC, yukarı yönlü bir ivme kazanabilir!

Analist Rakesh Upadhyay, MATIC fiyatının yükselen kanal içinde işlem gördüğünü söyledi. Ancak fiyat mevcut seviyesinden düşerse ayılar devreye girebilir. Ayıların devreye girmemesi için boğaların bu seviyeyi güçlü bir şekilde savunması gerekiyor. Boğaların güçlü bir şekilde savunma yapması fiyatı yükseltebilir. Eğer fiyat 1,70 dolar üzerine çıkarsa, 1,80 ile 2,15 dolar seviyelerine doğru yükselebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elrond (ELGD), 1,3 milyar dolarlık teşvik programını açıklamasıyla beraber fiyatında bir artış yaşadı!

Elrond (ELGD), 1,3 milyar dolarlık teşvik programını açıklamasıyla beraber fiyatında bir artış yaşadı!

Elrond (ELGD), rekorlara doymayan altcoin projeleri arasında yer alıyor. 1,3 milyar dolarlık teşvik programını açıklamasıyla beraber fiyatında önemli bir artış yaşadı. Bu sayede Elrond, 444,42 dolarlık zirveye ulaşarak önceki zirvesini geride bıraktı. Haftalık 52,55 değer kazancı bulunan Elrond, analiste göre 500 dolarla yükseliş trendini sürdürmeye çalışacak. Ancak 303 dolarlık kırılma seviyesinin altına düşerse yükseliş trendini ne yazık ki sürdüremeyecek.

Ayrıca usta analist Lark Davis, büyük hareketler beklediği altcoin projelerini listeledi!

Ayrıca usta analist Lark Davis, büyük hareketler beklediği altcoin projelerini listeledi!

Ünlü analist Lark Davis, büyük hareketler yapmasını beklediği altcoin projelerinin isimlerini paylaştı. Bunların arasında Injective, Acala, Elrond, Holoride, Polygon, Sandbox bulunuyor. Analiste göre, bu altcoin projeleri yaptıkları gelişmelerden dolayı takip edilmesi gerekiyor.

Decentraland (MANA), yükseliş ivmesi kazanabilir!

Decentraland (MANA), yükseliş ivmesi kazanabilir!

Decentraland (MANA), 20 Kasım tarihinde 4.35 dolara düşmüştü. Analistler,  MANA fiyat desteğini topladığında duyarlılığını olumlu yönde gösterir dedi. Boğalar, 4,36 ve 4,94 doları hedefleyebilir. Ancak fiyat düşerse bu olumlu görüş tersine dönecek. Ayrıca MANA, yükselen bir kanal içinde bulunuyor. Bunun yanında MANA, son yedi gün içinde %29 artış gösterdi. Uzmanlar ise, kısa vadede daha çok yükselecek gibi gözüktüğünü söyledi.

Milyonluk abonesi olan analist Ben Armstrong, bu altcoin 10x yapabilir!

Milyonluk abonesi olan analist Ben Armstrong, bu altcoin 10x yapabilir!

Kripto traderı Ben Armstrong, radarında bulunan kripto parayı açıkladı. Metaverse coin projesi olan Sandbox (SAND), analiste göre hızla yükseliyor. Analiste göre Bitcoin'in değer kaybettiği zamanlarda Sandbox, ters yönde hareket ediyor. Ayrıca analist, Sandbox'ın 10x yapabileceğine inanıyor. Bunun yanında uzmanlara göre SAND, umut verici bir on-chain sinyali veriyor. Geçtiğimiz günlerde de 5.50 dolar seviyesine yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minister of Magic

Sanddan güzel kazandım favori coinim oldu kısa sürede.

Barney

sand ath'a geldi geçti. ben onda bi düzeltme geri çekilme bekliyorum. bu kadar da roket yapmaz sanırım :) 4-4.5 arasına gelirse alabilirim.