Görüş Bildir
Haberler
Amerikalı Oyuncu Ezra Miller Tacizden Tutuklandı! İşte Ezra Miller'ın Hawaii Macerası...

Amerikalı Oyuncu Ezra Miller Tacizden Tutuklandı! İşte Ezra Miller'ın Hawaii Macerası...

GNS
29.03.2022 - 17:50

Pek çok film projesinde karşımıza çıkan Amerikalı aktör ve şarkıcı Ezra Miller yine bir skandalın altına imza attı. Farklı karakteri ve değişik yapısıyla dikkatleri çekmekten kaçınmayan oyuncu son olarak 2023 yılında vizyona girecek The Flash filminde yer aldı. Kendini cinsiyetsiz olarak tanımladığını açıklamasıyla yerli ve yabancı basında büyük ses getiren 29 yaşındaki aktör, Hawaii'de tacizden dolayı tutuklandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kendine has tarzı ve renkli kişiliğiyle dikkat çeken 29 yaşındaki oyuncu Ezra Miller, herkesi şoke eden bir olay yaşadı. Geçtiğimiz akşam Hawaii'de bir karaoke barda insanları taciz etmesi sebebiyle tutuklandı. Türkiye'de yayına girmesi beklenen Return to Hogwarts ve Justice League serilerinde boy gösteren Ezra Miller, tutuklanmasıyla gündeme oturdu. İşte habere dair detaylar...

Ezra Miller Hakkında Şoke Eden Olay!

Ezra Miller Hakkında Şoke Eden Olay!

Henry Cavill, Ben Affleck, Jared Leto gibi isimlerle Justice League filminde başrolü paylaşan genç oyuncu Ezra Miller, geçtiğimiz gün Hawaii'de tutuklandı. Pazar akşamı bir karaoke barda eğlendiği esnada aşırıya kaçan davranışları dolayısıyla şikayet edildi.

Ezra Miller Tacizden Tutuklandı

Ezra Miller Tacizden Tutuklandı

Rahatsız edici davranışları ve yaptığı diğer hareketler ile ünlü isim hakkında taviz şikayetinde bulundu. Hawaii polisi, özellikle Fantastic Beasts film serisi ile tanınan 29 yaşındaki oyuncu Miller'ın, pazartesi sabah saatlerine doğru Hilo'da tutuklandığını açıkladı.

Müstehcen Şekilde Bağırıyordu!

Müstehcen Şekilde Bağırıyordu!

Polis tarafından yapılan açıklamada; pazar gecesi bir ihbar üstüne Güney Hilo'da olay yerine intikal edildiği ve Miller'ın karaoke barda bulunan insanlara 'müstehcen' ifadeler kullanarak bağırdığını aynı zamanda taciz boyutuna varan sözler söylediğini ifade etti.

İnsanlara Saldırdı!

İnsanlara Saldırdı!

Ezra Miller'ın bir kadının elinden mikrofonu çekerek aldığı ve dart oynayan bir erkeğe saldırdığı da ifade edildi. Yaşanan olaylar esnasında çevresindekiler müdahale etmeye çalışsa da Miller'ın hiçbir şekilde sakinleşmediği yer alan açıklamalar arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kendimi Erkek Olarak Tanımlamıyorum!

Kendimi Erkek Olarak Tanımlamıyorum!

Ünlü oyuncu Ezra Miller, daha öncesinde The Hollywood Reporter'da verdiği röportaj esnasında non-binary yani cinsiyetsiz olduğunu ifade etmişti. Miller'ın açıklaması üzün bir süre basında konu edinilmişti. Kendini kadın veya erkek olarak tanımlamayan Ezra Miller yalnızca insanım şeklinde durumu açıklamıştı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın