Görüş Bildir
Haberler
Ameliyat Olan Oğlunu Hastanede Öldüren Anne: 'Cennete Gidecek Diye Yaptım'

etiket Ameliyat Olan Oğlunu Hastanede Öldüren Anne: 'Cennete Gidecek Diye Yaptım'

Ankara'da, hastaneye kepçe kulak ameliyatı olması için götürdüğü 10 yaşındaki oğlu Osman S.'yi öldüren Nurhan S., savunmasında 'Hastanedeyken, 'anne çok acı çekiyorum, gel beraber dua okuyup ölelim' dedi. Ben olayı, 'ölünce cennete gidecek' diye yaptım' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ameliyattan birkaç gün sonra oğlunu boğarak öldürdü.

Ameliyattan birkaç gün sonra oğlunu boğarak öldürdü.

Nurhan S., 2015 yılının Şubat ayında, oğlu Osman S.'yi kepçe kulak ameliyatı olması için Gazi Hastanesi'ne yatırdı.

Nurhan S., ameliyattan sonra tedaviye alınan oğlu Osman S.'yi hastane tuvaletinde boğarak öldürdü. Nurhan S., olayın ardından 'kendini savunamayacak yakın akrabayı öldürme' suçundan tutuklandı.

"Hastanedeyken, 'anne çok acı çekiyorum, gel beraber dua okuyup ölelim' dedi."

"Hastanedeyken, 'anne çok acı çekiyorum, gel beraber dua okuyup ölelim' dedi."

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Ankara 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Nurhan S. ve avukatı katıldı. 

Son savunması sorulan anne, oğlunun ameliyat sonrası acı çektiğini, kendisinin de bu durum karşısında sürekli ağladığını anlatarak, 'Ben oğlumu çok seviyordum. Hastanedeyken, 'anne çok acı çekiyorum, gel beraber dua okuyup ölelim' dedi. Ben olayı, 'ölünce cennete gidecek' diye yaptım. Pişmanım' ifadelerini kullandı.

Sanık avukatı ise, müvekkilinin olaydan sonra uzun süre akıl hastanesinde kaldığını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi.

Müebbet hapis cezası aldı.

Müebbet hapis cezası aldı.

Mahkeme heyeti, anne Nurhan S.'yi oy çokluğuyla 'çocuğunu kasten öldürmek' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. 

Karara bir üye hakim, sanığın akli dengesinin yerinde olmadığını, ceza yerine koruma tedbiri uygulanması gerektiğini bildirerek, şerh koydu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
784
231
157
90
29
19
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
therealist

olm korku filmi gibi ülke lan. düşünsenize o anları nasıl boğduğunu falan. böyle olaylar nasıl oluyor Allah'ım sen kimseye yaşatma ya.

Kadife Özkan

Bu beyin yıkamayı ben de çocukken yaşamıştım ve ergenlikten önce ölürsem cennete gideceğim diye intihar etmeye kalktım. Yaş 6.

budabuda

akli dengesi yerinde olmayan birine çocuğun sorumluluğu nasıl verildi? sosyal hizmetler ne iş yapıyor acaba? çocuk yapmak için IQ testi yapılmalı.

Kzlt

O zaman çoğunluğun elinden çocukların alınması gerekir günlük hayatta kaç tanesini görüyoruz çocuk bile demezsin bebek, en ufak huysuzlukta hırpalayan azarla... Devamını Gör