Görüş Bildir
Haberler
Amedspor Yöneticilerine Saldırı Anı Kamerada

Amedspor Yöneticilerine Saldırı Anı Kamerada

Onedio Medya
25.04.2016 - 13:58

TFF 2. Lig takımı Amedspor'un yöneticileri, Ankara'da oynanan Ankaragücü maçının 85. dakikasında protokol tribününde saldırıya uğradı. Demir çubuklarla yapılan saldırıda Amedsporlu 5 yönetici yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. lig takımı Amed Sportif 85. Dakikada Deniz'in attığı golle Ankaragücü karşısında 2-1 öne geçti. 

Bu dakikada protokolde oturan, Amedsportif yöneticileri, asbaşkan, genel sekreter, basın sözcüsü, kulüp avukatı ve misafir kadın taraftar saldırıya uğradı.

Amedspotif yöneticileri yumruk ve tekmeler yiyip, merdiven boşluğundan aşağı atıldı...

Karakol polislerine ifade veren ve hastahaneden darp raporu alan Amedsportif yöneticileri saldıranlar hakkında şikâyetçi oldu.

6 saldırgan yakalandı

Ankara emniyetinin saldırıya ilişkin açıklamasında, maçın yeterli sayıda görevlinin yer aldığı bir ortamda başladığını belirtilerek şöyle dendi: “Amed Spor yöneticilerine fiilen saldırdıkları kamera kayıtları ile tespit edilen ve MKE Ankaragücü Spor Kulübünün davetlisi olarak protokol tribününde bulunan O.K, K.Ç, A.K, O.G, İ.B, V.K. isimli şahıslar yakalandı. Kamera görüntülerinde bulunmakla beraber kimliği henüz tespit edilemeyen dört kişinin aranmasına devam edilmektedir.”

Saldırganlar hakkında 6222 sayılı kanunun 17’inci maddesindeki ‘spor alanlarında taşkınlık yapılması ve tesislere zarar verilmesi’ ve‘kasten yaralama’ suçlarından işlem başlatıldığı vurgulandı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Karaman

Diyarbakır'daki maça giden 17 Ankaragücü taraftarını maç boyunca taciz eden, maç sonu taşlayan Amed taraftarı hiç böyle gündem olmamıştı. Maç boyu her yer su... Devamını Gör

Burak Akın

Adamsın kardeşim sen ADAM. Bak normalde çarşıyı hiç sevmeyiz ama bu durumlarda sizim gibi ADAM lara ihtiyacımız var. Eyvallah kardeşim, anlayan biri çıktı so... Devamını Gör

ynsemrebagiban

İstiklal Marşı'nı ıslıklayan taraftarın yöneticileri.Olaya bu açıdan baktığım için bu tepkiyi çok haklı buluyorum.Baya da güzel dövmüşler , ellerine sağlık.

Ne farkeder

Yazık sana.her haberin altındaki en saçma yorumları yazan olman çok dikkatimi çekmeye başladı.gurur duy dayakla, şiddetle.

Eddy Ga

Bu insanlar size Misafir olarak geliyor arkadaş, Misafir baş tacıdır, büyük ayıp etmişler....... Siyasetin de sınırı var

Burak Akın

Misafir olan takım adam gibi adam olsun el üstünde tutulur zaten. Vatan hainlerini el üstünde tutmak onlardan biri olmak gibi birşeydir. Ki Ankaragücünün çok... Devamını Gör