Görüş Bildir
Haberler
Ama Karar Ver Tutamıyoruz Zamanı... Bir Hafta Önce 'Hemen Yağ Alın' Diye Akit Gazetesi Çark Etti

Ama Karar Ver Tutamıyoruz Zamanı... Bir Hafta Önce 'Hemen Yağ Alın' Diye Akit Gazetesi Çark Etti

Ulaş
08.03.2022 - 14:18 Son Güncelleme: 08.03.2022 - 14:19

İktidara yakın Yeni Akit gazetesi, geçtiğimiz hafta yağ krizi hakkında haber yaparken, bugünkü manşetinde de aynı konuyu ‘gıda terörü’ olarak nitelendirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayçiçek yağının stoklarda azaldığına dair çıkan duyumların ardından vatandaşlar marketlere akın etti. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde vatandaşlar birbirini ezerek ucuz yağ almaya çalıştı. 

Son olarak birçok markette 5 litrelik sıvı yağlar kapış kapış izdihamla satılırken, birçok yerde 5 litre ve üzeri yağlar ya tükendi ya da stoklandı. Vatandaş marketler yağ bulamazken, internette ise taksitli kredi imkanıyla sıvı yağ satışları başladı.

"Gıda teröründe çark böyle işliyor"

"Gıda teröründe çark böyle işliyor"

İktidara yakın Yeni Akit gazetesi bugünkü sayısında yağ krizinin gerçek olmadığı yönünde bir manşet attı. “Gıda teröründe çark böyle işliyor” diyen Akit gazetesi bunu dört ayrı başlıkta ele aldı. ‘Gıda terörü’ olarak nitelendirdikleri krizin gıda ya da ürün yokluğunu; fısıltı halinde yayılıp daha sonra da stokçuluk yapanların kar ettiği bir sistem olarak gören gazete henüz bir hafta önce de “Ayçiçek yağı almadıysanız hemen alın! Kötü haber geldi” başlığıyla haber yayınladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
16
10
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Ş.

Çünkü bunların bana bişey olur mu derdi yok.

Bozkurt

Şerefsizliğe doyamayıp New game plus yapmış bunlar.

Mehmet K.

Bazen düşünüyorum acaba böyle bir yerde oldu da işe girdim, yalanla aldatmayla, iftirayla.. İnsanlar acı çekerken, yoksulluk sınırının altında yaşarken, yiye... Devamını Gör