Görüş Bildir
Haberler
Altınordu-Fenerbahçe Maçı Ertelendi

Altınordu-Fenerbahçe Maçı Ertelendi

Batuhan
30.12.2014 - 15:58 Son Güncelleme: 30.12.2014 - 17:11

İşte zeminin son durumu

İşte zeminin son durumu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Kupası E Grubu'nda bugün saat 18.00'de İzmir Atatürk Stadı'nda oynanması planlanan Altınordu-Fenerbahçe maçının yoğun yağış nedeniyle ertelendi.

Hakem Volkan Bayarslan ile federasyon yetkililerinin görüşmesinin ardından karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, zeminin futbol oynamaya elverişsiz olduğunu belirterek hakem Volkan Bayarslan'dan müsabakayı tehir etmesini talep etmişti.

Konu hakkında açıklama yapan Eroğlu, 'Zemin çok ağır. Hakeme bu şartlarda karşılaşmanın yapılmaması gerektiğini söyledik. Son kararı Bayarslan verecek' dedi. Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar da Volkan Bayarslan'ın sahaya girerek zemin kontrolü yaptığını ifade ederek, 'Top şu anda sekiyor. Hakem kararını karşılaşmanın başlamasına 1 saat kala verecek' diye konuşmuştu.

Hakemler ilk kontrollerini yaptıktan sonra tekrar içeri girmişti. Karşılaşmanın başlamasına bir saat kala tekrar sahaya çıkan hakemler koşulların uygun olmaması nedeniyle erteleme kararı aldı.

İSMAİL KARTAL: TEŞEKKÜR EDİYORUM

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 'Biz buraya oynamak için geldik. Maçtan önce sahayı kontrol ettiğimizde oynanmayacağına kadar verdik. Hakemlere verdikleri karardan dolayı teşekkür ediyorum. Her iki takım için de hayırlı olsun' diye konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu Kadlec, 'Böyle bir zeminde futbol oynamak imkansızdı. Doğru bir karar oldu. Sahada çok fazla su vardı' ifadelerini kullanırken, Hasan Ali Kaldırım, 'En sağlıklı karar oldu. Zemin çok kötüydü' görüşünü dile getirdi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0