Görüş Bildir
Haberler
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan Tüm Takımı Kovdu

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan Tüm Takımı Kovdu

Batuhan
13.09.2016 - 10:15

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, alınan kötü sonuçlara isyan etti ve resmi siteden yaptığı açıklama ile ara transfer döneminde tüm A takım oyuncularının takımdan gitmesini istedi. Özkan, 2017 yılına altyapı oyuncuları ile başlayacaklarını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Altınordu Kulübü’nin resmi sitesinden yayınlanan Başkan Mehmet Özkan’ın çok konuşulacak sözlerinin bir kısmı:

Benim sizinle işim bitmiştir.Beni uyandırdığınız için, bu hamlemi 2 yıl önceye çekmeme neden olduğunuz için, hepinize teşekkür ederim.

2016 yılının son maçına kadar bu formayı giyin, ama ADAM gibi giyin ve ara transferde hepiniz gidin. NOKTA.

2017 yılında bizi “Evlatlarımız”la baş başa bırakın !..

1 Ocak 2017 Altınordu Organizasyonu için YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK..Önce geri çekileceğiz, sonra “Evlatlarımız”'la iyi hazırlık yapıp bir daha geri adım atmamacasına ileri hamle yapacağız..

Hayatın anlamı olacak.. Patinaj yapıp durmayacağız..– 05.01.2007 > Kazmayı ilk vurduğumuz gün idi.. Bir sürü şahit ve fotoğraf var..– 08.01.2017 > “Evlatlarımız”ı ilk 11 süreceğimiz ilk Gün olacak.. Belki o gün Eskişehir'den 5 yiyeceğiz..

Ama bir gün Tarih şöyle yazacak ;– Evet, bu Avrupa Şampiyonu Altınordu A Takımı Öz Kaynak Futbolcuları, 7 yıl önce çıktıkları ilk profesyonel maçlarında 5 yemişlerdi..

Yazının tamamı için tıklayınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın