Görüş Bildir
Haberler
Alter Yemek Egon Ne?

etiket Alter Yemek Egon Ne?

Nsycl
04.08.2017 - 18:46

Bakalım alter egonla bağlantılı yiyecek neymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyleyerek teste başla!

2. Bir hit seçmeni isteyerek devam ediyoruz efendim...

3. Haftasonu = ?

4. Bir renk seç!

5. Dondurma alırken kesin ama kesin alacağın ilk top hangisi olur peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaş grubundaki tiplemelerden hangisi sana yakın?

7. Son olarak da seni en çok keyiflendiren fotoğrafı seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çilekli tart çıktı!

Çilekli tart çıktı!

Tatlı ve cilvelisin. Böyle şeytan tüyü derler ya, işte sende ondan var kesinlikle. Herkesle bir şekilde iletişim kurmayı başarabiliyor, güler yüz ve pozitif tavrınla herkesin iyi hissettirebiliyorsun. Sohbet etmek senin için çok keyifli bir aktivite!

Patlamış mısır çıktı!

Patlamış mısır çıktı!

Sen eğlencenin, etkinliğin kalbisin resmen! Her zaman aktif, her zaman planlar programlar yapan, eğer dışarı çıkılamıyorsa bile evde güzel vakit geçirmek için her şeyi sağlayan insansın. Arkadaşlarının enerjisiyle besleniyorsun, ama sakinleşip boş yapmak isteyince de tek başına çok güzel vakit geçirebiliyorsun.

Pizza çıktı!

Pizza çıktı!

Senin geldiğin ortamlarda hava hemen değişiyor resmen. Ne çok ciddisin, ne de çok laçka. Her tip insanla bir şekilde ortak nokta bulup, sohbet etmeyi sürdürebiliyorsun. Birçok güncel konu hakkında fikirlerin var ve çevrendekilerle bu tarz sohbetler yapmak, bilgi alış verişi yapmaktan büyük keyif alıyorsun. Kalabalık insanısın.

Çiğ köfte çıktı!

Çiğ köfte çıktı!

İnsanlar senle tanıştığında, 'sanki önceden tanışmışız gibi muhabbet ettik!' diyebilir ve bu çok normal! Bizden birisin, bildiğimiz, tanıdığımız bir tatsın çünkü. Çiğ köfte! Tabii sevmeyenler de olabilir, çünkü net ve acı şeyler söylemekte de üstüne yok. Ama sende yalan da yok sonuçta!

Akdeniz Salatası çıktı!

Akdeniz Salatası çıktı!

Sakinliğe, huzura çok önem bir tavrın var. Rutin hayatında da erken kalmak, yediklerine dikkat etmek gibi alışkanlıkların var. Olmasa bile böyle bir arzun var. Farklı yönlerini ortaya çıkarmakta ve insanları şaşırtmakta bir harikasın. Bazen karşındakiler senden hiç beklemedikleri şeyleri duyunca sana hayran kalıyorlar, orası net ;)

Çikolata çıktı!

Çikolata çıktı!

Tutku desek? Aşk desek? Bütün hisleri derinlerde yaşamak desek? İşte bunların tanımı bu teste göre sensin! Kimsenin hayır diyemediği bir lezzetsin sonuçta, kolay mı? Bu çekiciliğini yerine göre kullanmayı biliyor, ve bunda da genelde başarılı oluyorsun. Çevrendeki insanları rahatlatmak, hatta bazen şımartmak senin yapacağın tarzda hareketler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
741
340
240
115
52
46
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miss_Z

Çiğ köfte çıktı! Çiğ köfte çıktı! İnsanlar senle tanıştığında, "sanki önceden tanışmışız gibi muhabbet ettik!" diyebilir ve bu çok normal! Bizden birisin... Devamını Gör

korkuluk penguen

Çilekli tart çıktı! Tatlı ve cilvelisin. Böyle şeytan tüyü derler ya, işte sende ondan var kesinlikle. Herkesle bir şekilde iletişim kurmayı başarabiliyor, ... Devamını Gör

fsodkdkkd

patlamış mısır