Görüş Bildir
Haberler
TV
Alparslan Büyük Selçuklu 20. Bölüm Tek Parça Full İzle! Alparslan Büyük Selçuklu 21. Bölüm Fragmanı...

Alparslan Büyük Selçuklu 20. Bölüm Tek Parça Full İzle! Alparslan Büyük Selçuklu 21. Bölüm Fragmanı...

TRT 1'in sevilen tarihi dizilerden olan Alparslan Büyük Selçuklu, dün akşam 20. bölümüyle ekranlara geldi. Yayın hayatına tam gaz devam eden Alparslan Büyük Selçuklu'nun son bölümünde oldukça önemli gelişmeler yaşandı. Dizinin son bölümünde, bir mendile sözler yazan Akça Alparslan'a olan aşkını itiraf eder ve böylelikle Alparslan Akça'nın kalbindekinin kendisi olduğunu anlar. Ölümle burun buruna kalan Kekavmenos ise Liparit kardeşlerle baş etmek zorundadır. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler arama motorlarında 'Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle' gibi araştırmalar yapıyor.  İşte TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Barış ArduçFahriye Evcen, Gizem Karaca ve Rabia Soytürk gibi isimlerin olduğu Alparslan Büyük Selçuklu dizisine geçtiğimiz haftalarda yeni bir isim daha dahil olmuştu. Fahriye Evcen'den sonra dizinin kadrosuna giren Mehmet Ünal,  Prens Liparit'in oğullarından biri olan 'İvan'a hayat veriyor. Dün akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan, büyük ilgi gördü. Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Alparslan'ın verdiği mücadeleleri konu alan diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi.  İşte TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar...

Akça Alparslan'a Aşkını İlan Etti!

Akça Alparslan'a Aşkını İlan Etti!

Bir mendile sözler yazan Akça Alparslan'a olan aşkını itiraf eder ve böylelikle Alparslan Akça'nın kalbindekinin kendisi olduğunu anlar. Akçe ve Alparslan arasındaki bu aşk nelere yol açacak? İkili arasında aşk bundan sonra nasıl devam edecek? Alparslan Akça'nın aşkı için nelerle mücadele edecek?

Kekavmenos kendileriyle anlaşmaya varmak için Alparslan ile karşı karşıya gelir. Alparslan'ın bu duruma tavrı ne olacak? Selçuklu ve Vaspurakan arasında doğan işbirliği neler getirecek?

Ölümle burun buruna kalan Kekavmenos ise Liparit kardeşlerle baş etmek zorundadır.  Ölümün kıyısından kurtulmak isteyen Kekavmenos Liparitler'e nasıl bir teklifte bulunacak? Liparitler Kekavmenos'u bağışlayacak mı?

Diyojen, hem Dukas hem de Kekavmenos belasından paçayı kurtardığını düşünür. Diyojen, Vaspurakan için gerçekleştirmek istediği emellerini yerine getirebilecek mi?

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm İzle

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm İzle

Alparslan: Büyük Selçuklu 20.Bölüm İzle

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alparslan Büyük Selçuklu 21. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın