Görüş Bildir
Haberler
TV
Alparslan Büyük Selçuklu 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm Full İzle!

Alparslan Büyük Selçuklu 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm Full İzle!

TRT 1’in sevilen tarihi dizilerinden biri olan Alparslan Büyük Selçuklu dün akşam 19. son bölümüyle ekranlara geldi. Alparslan'ın yayınlanan son bölüümünde yine oldukça önemli gelişmeler yaşandı. Alparslan son bölümde, Akça, Karaca ile karşı karşıya geldi! Alparslan nöbetçi olan alplarını şehit ettiklerini düşündüğü Bizans'a hesap sormak için Vaspurakan'a gitti. Karşılaştığı manzara karşısında şaşıran Alparslan, Bizanslı askerlerin de aynı şekilde çarmıha gerildiğini gördü. Alparslan Büyük Selçuklu kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça olarak yayınlandı. İşte Alparslan son bölüm detayları ve 20. yeni bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başrollerinde Barış ArduçFahriye Evcen, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Özgür gibi başarılı isimlerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu, dün akşam yayınlandı. Reytinglerde her hafta kendisini gösteren dizi izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. İşte Alparslan Büyük Selçuklu 20. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm Neler Oldu?

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm Neler Oldu?

Alparslan nöbetçi olan alplarını şehit ettiklerini düşündüğü Bizans'a hesap sormak için Vaspurakan'a gitti. Karşılaştığı manzara karşısında şaşıran Alparslan, Bizanslı askerlerin de aynı şekilde çarmıha gerildiğini gördü. 'İntikam' yazılı bir not hem Alparslan'nın hem de Diyojen'nin eline geçti. Peki bu not neyin habercisidir? Liparit'in oğulları babalarının öcünü alabilmek için ne gibi bir plan yapacak? Alparslan edindiğini bu yeni düşmanlarına karşı nasıl tedbirleri alacak?

Alparslan kaçırılan Çağrı Bey' kurtarmak için hangi adımları atacak? Sultan Tuğrul'un bu konu hakkındaki tasarrufu ne olacak? Alparslan'ın kendisine yakın davranmadığını gören Akça, Alparslan'ın gönlünü almak ve gerçeği ona söylemek için nasıl bir yol izleyecek? Şehver'in ölümünde payı olduğunu parçaları birleştirerek keşfeden Akça, Karaca ile yeniden yüzleşecek.

Karaca'nın tüm tehditlerine rağmen Akça, Karaca'nın yaptığı her şeyi Çağrı Bey'e söyleyecek mi? Bizans'ta baş gösteren taht savaşlarında yeni çekişme ne üzerine olacak? Dukas ve Diyojen, Kekavmenos'un elinden nasıl kurtulacak? Kekavmenos, kendisine yapılan planların farkına varacak mı, bu planlarla baş edebilecek mi?

Alparslan Son Bölüm İzle

Alparslan Son Bölüm İzle

Alparslan Büyük Selçuklu Full İzle

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Alparslan Büyük Selçuklu 20. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın