Görüş Bildir
Haberler
TV
Alparslan: Büyük Selçuklu 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Alparslan: Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanı!

Alparslan: Büyük Selçuklu 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Alparslan: Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanı!

GNS
17.05.2022 - 18:40

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Kuşatma esnasında beklenmedik olaylar ile karşılaşan Alparslan, nasıl hareket edeceğine karar vermelidir. Yaşadıkları sonucunda kısa süreli bir şoka girmiş olan Alparslan'ın düşmanları ise durmak bilmemektedir. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümde neler olacak? İşte Alparslan: Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1 ekranlarında yayınlanan başarılı kurgusal tarih dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu'nun 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Barış Arduç ve Fahriye Evcen'i n başrollerinde yer aldığı dizi Akli Film yapım imzası taşıyor. Senaryosunu Emre Konuk'un yazdığı Alparslan: Büyük Selçuklu, her pazartesi akşamı 20:00'da TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümde neler olacak? İşte Alparslan: Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Alparslan: Büyük Selçuklu 26. Bölüm Fragmanı

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Oldu?

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Oldu?

Vaspurakan fethinde kullanılmak amacıyla Biruni tarafından yaptırılan mancınıkları, ordugahta Ferzat yakmıştır. Fakat Ferzat'ın bu hareketinin Alparslan'ın planı mı yoksa Ferzat'ın ihaneti mi olduğu bilinmemektedir.

Çağrı Bey ise fark etmeden Kekavmenos'un hatununu öldürmüş, bunu öğrenince de Vaspurkan'a doğru yola çıkmıştır. Obadan birkaç alp ile birlikte yoluna koyulan Çağrı Bey, Kekavmenos ile hesaplaşmaya mı gider yoksa baika planları mı var merak edilir.

Akça'ya babasının Hasan Bey olduğunu açıklaması gerektiğini söyleyen Alparslan, Akça'nın kafasını karıştırır. Akça sırrını açık edip etmeme konusunda kararsızdır. Mancınıkların yakıldığını gören Kekavmenos ise rahat bir nefes alır ve Vaspurkan kuşatmasını geciktirmek için zaman kazanır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın