Görüş Bildir
Haberler
Almanya Diye Adana’ya Götürdüler: Paraları Gasp Edip, Eve Kilitlediler!

Almanya Diye Adana’ya Götürdüler: Paraları Gasp Edip, Eve Kilitlediler!

Suriye’den yasadışı yollarla Mersin’e gelen ve burada tanıştıkları kişiler tarafından Adana’ya getirilen 7 kişi bir evde alıkonuldu. Para ve cep telefonlarıyla pasaportları silah zoruyla gasp edilen Suriyelilerden birinin çatıya çıkıp yardım istemesi üzerine polis ekipleri, kaçak göçmenleri kurtardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suriyeliler, Suriyeliler'i gasp etti

Suriyeliler, Suriyeliler'i gasp etti

Suriye’den Almanya’ya gitmek için yasa dışı yollarla sınırı geçen 7 kişi Mersin’e geldi. Burada Suriyelilerle tanışan 2 kişi, para karşılığında kendilerini Almanya’ya götürebileceklerini söyledi.

Parayı alan şüpheliler, Suriyelileri otomobille Adana’ya götürdü. Şüpheliler, Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi’ndeki bir eve yerleştirdiği Suriyelileri, 2 gün beklettikten sonra dün akşam silahla tehdit ederek 8 bin euro ve cep telefonlarını aldı. Yanlarına bisküvi ve meyve suyu bırakan şüpheliler, evin kapısını da kilitleyip, kaçtı.

Çatıdan kaçıp yardım istedi

Çatıdan kaçıp yardım istedi

Suriyelilerden Baran Diyar, bugün sabah saatlerinde evin çatısına çıkıp, sokağa atladı. Mahalledeki bir markete sığınan Diyar, polisi aramalarını istedi. Adrese gelen ekipler kapıyı açıp, grubu kurtardı. Almanya’ya gitmek üzere yola çıktıklarını anlatan Diyar, “6 arkadaşımla birlikte Mersin’den buraya getirildik. 3 gündür buradayız. İsimlerini bilmediğim 4 kişi bizi silahla alıkoydu. Sonra para, cep telefonu ve pasaportlarımızı aldılar. Ben damdan atlayıp, kaçtım. Sonra polis bizi kurtardı” dedi.

Ekipler, evde yapılan incelemenin ardından Suriyelileri İl Göç İdaresi Müdürlüğüne götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mertens

Allah aşkına Almanya'da ne yapacaksınız dil bilmiyorsunuz yaşamı bilmiyorsunuz. Nereye kadar kaçak yaşayacaksın. Azıcık aklınızı kulllanıın Suriler

Yaren

Adana kebap yersiniz işte mis Almanya da nerede bulacaksınız bu fırsatı

Caner Bey

ahahaha hemşehri hemşehriyi gurbette sikermiş