Görüş Bildir
Haberler
Alişan ve Buse Varol Boşanıyor mu? İşte Boşanma İddialarını Güçlendiren Fotoğraf...

Alişan ve Buse Varol Boşanıyor mu? İşte Boşanma İddialarını Güçlendiren Fotoğraf...

Müge Kakşi
05.12.2021 - 23:32

2018 yılında dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çiftinin evliliklerinin kötü gittiğine dair iddialar hayranlarını üzdü. Evliliklerinden iki çocukları olan ünlü çiftin boşanacaklarına dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düşerken bu iddiaları güçlendiren bir gelişme yaşandı. Buse Varol'un attığı fotoğrafın ardından takipçileri alyansının ve tek taş yüzüğünün olmadığına dikkat çekti. İşte Alişan ve Buse Varol'un boşanacağına dair iddiaları güçlendiren o fotoğraf...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alişan ve Buse Varol Boşanıyor mu?

Alişan ve Buse Varol Boşanıyor mu?

Boşanacakları iddialarını jet hızıyla yalanlayan Buse Varol'un, Instagram'a son eklediği fotoğrafta alyansı ve tektaşı olmaması dikkat çekti. Varol'un parmağındaki bu eksiklik hayranlarının da dikkatinden kaçmadı. Varol'un, daha önce paylaştığı fotoğraflarında alyansının olduğu görülüyor.

"Asla Ayrılık Yok" Demişti

"Asla Ayrılık Yok" Demişti

Varol, ekim ayının sonunda çıkan ayrılık haberlerine, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak, 'Allah'a çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Birisi haber yapmış. Tıklansın diye, ilk Monaco'ya giderken böyle haber çıkmıştı. Alişan ile fotoğraf koymuyorum diye böyle haberler çıktı. Merve benim eltim. Ama kız kardeşim gibi. O eşini kaybetmişken ben Alişan ile el ele romantik pozlar koymak istemedim. Herkesi aydınlatayım hiç böyle bir şey yok. Güzel bir evliliğim var, iki küçük çocuğum var. Biz çok zor günler yaşıyoruz. Ona destek olup atlatmaya çalışıyoruz. Böyle bir dönemde insanların daha hassas olmasını istiyorum. Asla ayrılık yok' demişti.

Instagram'daki Fotoğrafları Silmişti

Instagram'daki Fotoğrafları Silmişti

Sosyal medya hesabından aile fotoğraflarını kaldıran Buse Varol, '3 senedir oyunculuğa ara verdim. Instagram'da doğum fotoğraflarım, aile fotoğraflarım öyle bir profilim vardı. Yeni bir dizi ile anlaştım. 'Zaten 3 sene ara vermişim, bari işe yönelik bir profilim olsun' dedim. Kendimce bir temizlik yaptım' açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın