Görüş Bildir
Haberler
Alişan'ın Kardeşi Selçuk Tektaş'ın Vefatıyla Yıkılan Seda Sayan'dan Flaş Karar!

Alişan'ın Kardeşi Selçuk Tektaş'ın Vefatıyla Yıkılan Seda Sayan'dan Flaş Karar!

Ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmesi sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü şarkıcı Seda Sayan da, Tektaş'ın acısı dolayısıyla aldığı radikal kararı açıkladı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alişan'ın Kardeşi Selçuk Tektaş'ın Vefatı Dolayısıyla Konserlerini Erteledi

Alişan'ın Kardeşi Selçuk Tektaş'ın Vefatı Dolayısıyla Konserlerini Erteledi

Şarkıcı Alişan'ın menajerliğini yapan 38 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüsten hayatını kaybetti. Tektaş'ın vefatından etkilenen Seda Sayan ise 'Bu konuda hassasiyet gösteriyorum' diyerek kararını duyurdu.

Alişan'ın menajeri ve kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle genç yaşta vefat ederek hem sanat camiasını hem de sevenlerini yasa boğdu.

Son yolculuğuna uğurlanan Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından Sayan, bu durumdan çok etkilendiğini belirterek konserlerini erteledi. Sayan kendisine gelen konser tekliflerini reddetti ve en az 40 gün konser vermeyeceğini açıkladı.

Snob Magazin'e açıklama yapan Sayan, 'İçimden gelmiyor. Fazla etkilendim. Bodrum'dayım. Misafirlerim var. Sadece onları yemeğe götürüyorum. Hassas davranıyorum' diye konuştu.

"Üzüntümü İfade Edebilecek Durumda Değilim"

"Üzüntümü İfade Edebilecek Durumda Değilim"

Sayan, Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından acısını sosyal medya hesabından, 'Üzüntümü ifade edebilecek durumda değilim. Allah'ım sabır, metanet versin. Başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. Alişan'ın kardeşi Selçuk aramızdan ayrıldı, üzerine nurlar yağsın' sözleriyle ifade etmişti.

Öte yandan Seda Sayan, geçtiğimiz ay Demet Akalın ile Alişan'ın Star TV'de sabah sunduğu programının yerine gelmişti. Sayan, Akalın ve Alişan'ı işinden ettiği iddiası nedeniyle, eleştirilmişti. Sayan'ın sahnelerin yoğun olduğu bu dönemde böyle bir karar alması da takdir topladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın