Görüş Bildir
Haberler
Alişan ile Buse Varol Boşanıyor mu? Buse Varol'dan 'Evleri Ayırdı' İddiasına Açıklama Geldi!

Alişan ile Buse Varol Boşanıyor mu? Buse Varol'dan 'Evleri Ayırdı' İddiasına Açıklama Geldi!

Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden olan türkücü Alişan ve oyuncu Buse Varol ikilisi yeniden gündeme geldi. Çiftin kızları Eliz 1. yaşına girdi. Alişan ve eşi Buse Varol'un kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlaması ayrılık iddialarını gündeme getirdi. Söylemezsem Olmaz programında Alişan ve Buse Varol'un avukata gittiği iddia edildi. Buse Varol, programa mesaj göndererek açıklamalarda bulundu. Alişan ile Buse Varol arasında neler oluyor? Ayrılıyorlar mı? İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2018 yılında görkemli bir törenle evliliğe adım atan Alişan ve Buse Varol çifti magazin dünyasında da sık sık konuşulan isimler arasında yer alıyorlar. Ünlü çift, aile karelerini ara sıra sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyorlar. Ancak ikilinin kızları Eliz'in birinci yaş gününü Alişan'ın kendi ailesiyle kutlaması ve Buse Varol'un fotoğraflarda olmaması, güzel oyuncunun da kızına otelde parti vermesinin ardından boşanıyorlar mı iddiası gündeme geldi.

"Eliz'in Oteldeki Doğum Gününü Alişan Organize Etti...''

"Eliz'in Oteldeki Doğum Gününü Alişan Organize Etti...''

Buse Varol, geçtiğimiz gün 2. Sayfa'ya 'Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar Merve de gelecekti. Sonradan istemediler. Tabi ki de saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla ve asla sorun konusu yapmadım. Suzan anneyle bir sorunumuz yok. Beni davet etmedi kimse eve. Asla ben böyle bir kız değilim. Gerçekten sorun yok. Saygı duyuyorum hepsinin acısına ama Eliz bir daha 1 yaşına giremeyecek. Gerçekten sorun yok, Alişan bana 'gel' dedi. Ben de kendi kendilerine olsun istedim' açıklaması ile gündeme gelmişti.

''...Sadece Anneler Geldi."

''...Sadece Anneler Geldi."

Bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Buse Varol ile Alişan'ın avukat ile iletişime geçtiği iddia edildi. Ünlü çiftin evleri ayırdığı iddiaları da öne sürüldü. Buse Varol, haklarında çıkan iddialara Söylemezsem Olmaz programına mesaj göndererek açıklama yaptı.

Buse Varol 'Evler falan ayrılmadı. Kaan'da gelmedi babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi.' ifadelerini kullandı.

"Evimde Kalıyorum. Problemleri Çözeceğiz"

"Evimde Kalıyorum. Problemleri Çözeceğiz"

Alişan da bir haftadır annesinde kaldığı iddialarıyla ilgili 'Evimde kalıyorum. Problemleri çözeceğiz' açıklamasında bulundu.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın