Görüş Bildir
Haberler
Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade Çiftinden Kötü Haber! Ali Sunal ve Eşi İkinci Kez Kovid-19'a Yakalandı!

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade Çiftinden Kötü Haber! Ali Sunal ve Eşi İkinci Kez Kovid-19'a Yakalandı!

Yeşilçam efsanesi olan merhum Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ve Avukat Nazlı Kurbanzade 2018 yılında dünya evine girmişlerdi. Çift, Ağustos 2019'da da ilk kızları Narin'i, geçtiğimiz yıl yaz aylarında da ikinci kızları Nil'i kucaklarına almıştı. Güzel evliliklerini ve mutlu aile pozlarını sosyal medyada paylaşan çiftten kötü haber geldi. Ali Sunal ve eşinin ikinci kez Kovid-19'ayakalandığı öğrenildi. Peki Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade'nin sağlık durumları nasıl? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Usta sanatçı Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ve 2018 yılında nikah masasında oturduğu eşi Nazlı Kurbanzade, geçtiğimiz yıl yaz aylarında ikinci kızları Nil'i kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz sene ailesiyle birlikte koronavirüse yakalanan ve durumu ağırlaştığı için hastanelik olan Ali Sunal'dan bir kötü haber daha geldi. Sunal'ın eşi Nazlı Sunal ile koronavirüs testi pozitif çıktı.

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade İkinci Kez Koronavirüse Yakalandı!

Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade İkinci Kez Koronavirüse Yakalandı!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın Instagram'dan yayınladığı habere göre, Güldür Güldür Show ekibinde koronavirüs paniği yaşanmaya başladı. Bir kez daha koronavirüse yakalanan Ali Sunal ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğu, hastalığı hafif atlatarak karantina sürecini evde geçirdiği öğrenildi.

Bir sene önce koronavirüse yakalanan ve durumu ağırlaştığı için bir süre hastanede tedavi gören Ali Sunal, taburcu olduktan sonra yaptığı açıklamada şunları dile getirmişti: 'Biraz ağır geçti ama şimdi iyiyim. Çok şükür eşime bulaşmadı. Çünkü bebek de var. Ona bulaşmamış olması sevindiriciydi' demişti.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın