Görüş Bildir
Haberler
Nazlı Kurbanzade ve Ali Sunal Çiftinden Müjdeli Haber! Nazlı Kurbanzade Kimdir? Nazlı Kurbanzade Kaç Yaşında?

Nazlı Kurbanzade ve Ali Sunal Çiftinden Müjdeli Haber! Nazlı Kurbanzade Kimdir? Nazlı Kurbanzade Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
15.02.2021 - 15:34

Usta oyuncu Ali Sunal ve Avukat Nazlı Kurbanzade 2018 yılında dünya evine girmişlerdi. Nazlı Kurbanzade ve Ali Sunal çifti evliliklerinden 1 yıl sonra ilk çocukları Narin'i kucaklarına aldılar. Kızı ve eşiyle bir fotoğraf karesi paylaşan Ali Sunal 'fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz.' notu ile eşi Nazlı Kurbanzade'nin hamile olduğu müjdeli haberini verdi. Fotoğraf sonrasında Nazlı Kurbanzade hakkında araştırmalar gündeme geldi. Peki Ali Sunal'ın Eşi Nazlı Kurbanzade kimdir? Nazlı Kurbanzade kaç yaşında ve nerelidir? Ali Sunal'ın paylaştığı fotoğraf ve tüm detayları haberimizde sizler için derledik..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali Sunal'ın "Fotoğraftaki 4.yu Bulunuz" Paylaşımı

Ali Sunal'ın "Fotoğraftaki 4.yu Bulunuz" Paylaşımı

Usta sanatçı Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. 2018 yılında dünya evine giren oy6uncu Ali Sunal ve avukat Nazlı Kuurbanzade 2019 yılında ilk çocukları Narin'i kucağına almıştı. Çift şimdi ise ikinci bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor.

Kurbanzade, Ali Sunal ve kızı Narin ile çekilmiş fotoğrafına 'Fotoğraftaki dördüncüyü bulun' notunu düşerek 2. çocuklarının müjdesini verdi. Çifte takipçilerinden çok sayıda 'Tebrikler' mesajı yağdı.

Ali Sunal'ın Eşi Nazlı Kurbanzade Kimdir?

Ali Sunal'ın Eşi Nazlı Kurbanzade Kimdir?

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden olan Bülent Kurbanzade’nin kızı olan Nazlı Kurbanzade yaş olarak şu anda 30’lu yaşlarındadır. 2006 yılında Koç Üniversitesi’ndeki lisans eğitimine başlayan Kurbanzade 2010 yılında bu üniversiteden mezun oldu. Aynı zamanda Cornell Law School’da eğitim gördü. Avukat olan Kurbanzede Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile 2018 yılında dünya evine girdi.

Çiftin 2019 yılının ağustos ayında bir kızları dünyaya geldi. Ünlü çift, kızlarına Narin ismini verdi. Kurbanzade’nin Kurtaş Jüt Mamülleri şirketinde Operations Director olarak çalıştığı biliniyor. Kurbanzade, daha önce çeşitli hukuk bürolarında da çalıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın