Görüş Bildir
Haberler
Ali Sunal, 'Güldür Güldür'den Ayrıldı' İddialarına Açıklık Getirdi

etiket Ali Sunal, 'Güldür Güldür'den Ayrıldı' İddialarına Açıklık Getirdi

Oyuncu Ali Sunal'ın Güldür Güldür Show programında yaptığı deprem konuşması sonrası kanaldan ayrıldığı iddiası ortaya atılmıştı. Sunal iddialara sosyal medya hesabından 'Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok.' ifadeleriyle yanıt verdi.

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür programında depremle ilgili konuşan Ali Sunal, yaşanan ihmalleri sıralayarak 'Bir kişinin bile sorumluluk hissedip ben hata yaptım, özür dilerim diyerek istifa etmemesi mi normal?' ifadelerini kullanmıştı. 👇'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali Sunal o konuşmasında 'Felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip 'Arkadaş ben yanlış yaptım, özür diliyorum' deyip istifa etmemesi normal midir sizce? Hayır efendim, böyle bir normal yok' demişti.

Bu konuşmanın ardından Ali Sunal'ın Güldür Güldür'den ayrıldığı iddia edildi. Sunal, Twitter'da gündem oldu.

'Bir yere gittiğimiz yok'

Ali Sunal ayrılık iddiaları sonrası bir paylaşımda bulundu. 

İddiaları yalanlayan Ali Sunal açıklamasında 'Efendim iyi pazarlar. Dün Güldür Güldür kanalımız ShowTV‘de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
54
8
6
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ladyluck

Böyle güzel yürekler , cesaretini ifade edebilenler hiç bir yere gitmemeli zaten !

Çeyrek Muhalif

14 Mayısa az kaldı o yüzden göndermemişlerdir, akpnin kaybedeceğini bildiklerinden boyun eğmemişlerdir yoksa çoktan göndermişlerdi.

Çeyrek Muhalif

necatt program 12 senedir var ama mesele o değil kanalların korkaklığı. En ufak bir iktidar eleştirisinde anında postalıyorlar normalde.

abc

fox a gel başkan