Görüş Bildir
Haberler
Ali Babacan: 'Seçimlere Kendi Adımızla, Kendi Logomuzla Gireceğiz'

Ali Babacan: 'Seçimlere Kendi Adımızla, Kendi Logomuzla Gireceğiz'

Batuhan
27.04.2022 - 14:15 Son Güncelleme: 27.04.2022 - 14:58

DEVA Lideri Babacan, 'Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşımda bulundu.

Babacan bu paylaşımdan sonra haftalık basın toplantısı düzenledi. “Belli ki Sayın Erdoğan seçim dönemini başlattı' diyen Babacan 'Biz seçimlere hazırız. DEVA Partisi hazır. Ve biz kazanacağız' dedi. Babacan şöyle devam etti:

İlan ediyorum. Duymayan kalmasın. Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun. Daha önce söyledim, tekrar söylüyorum: Türkiye 1’den büyüktür. Türkiye kazanacaktır. Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza saklamayın. DEVA damlalarının oluşturacağı seli hiçbir baraj durduramaz. Barajları yıkıp geçeceğiz.”

"6’lı masadaki mutabakatımıza bağlıyız"

İçeriğin Devamı Aşağıda

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen yaptığı açıklamada 'Logomuzun pusulada yer alması esastır. İttifak veya işbirliği alternatiflerine açığız. 6’lı masadaki mutabakatımıza bağlıyız.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
38
29
20
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thistle

Oh iyi iyi, alırsın %0,1 oy.

Neden bana bu partiler (Deva, Gelecek, Zafer falan gibi) bana hep solun oyları bölünsün diye çıkmış partiler gibi geliyor? Zaman birlik zamanı, zaman beraber... Devamını Gör

Thistle

Aksine, bunlar AKP'nin oylarını bölebilir ancak. Zafer Partisi sadece İYİ ve MHP oylarından çalabilir.

oluröylebazen

ya git kardeşim nereye girersen gir sokim logona devana ya