Görüş Bildir
Haberler
Aleyna Tilki'nin Soruşturması Tamamlandı! "Anneme Kendime ve Kardeşime Aşı Yaptırmayacağım"

Aleyna Tilki'nin Soruşturması Tamamlandı! "Anneme Kendime ve Kardeşime Aşı Yaptırmayacağım"

Müge Kakşi
06.05.2021 - 19:58

Popüler genç şarkıcı Aleyna Tilki yaptıklarıyla ve söyledikleriyle sık sık gündeme geliyor. Bu sefer aşı konusuyla gündeme gelen Aleyna Tilki sosyal medyada oldukça konuşuldu. Covid-19 aşısına güvensizliğinden dolayı ailesine aşı yaptırmayacağını söyleyen Tilki hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Tilki'nin soruşturması tamamlanırken hayranları da merak içinde kaldı. İşte Aleyna Tilki'nin aşı şikayeti ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleyna Tilki'nin Soruşturması Tamamlandı

Aleyna Tilki'nin Soruşturması Tamamlandı

Koronavirüs aşısıyla ilgili, 'Anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmayacağım' sözleri sonrasında şarkıcı Aleyna Tilki hakkında soruşturma başlatılmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kararını verdi.

Şarkıcı Aleyna Tilki hakkında bir kişi CİMER’e yazarak, ‘anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. İnsanları korona virüs değil, ilaçlar öldürüyor’ sözleri nedeniyle şikayetçi olmuştu.

Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosunca Aleyna Tilki hakkında ‘halkı arasında korku ve paniğe neden olmak’ suçundan yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Tilki’nin sözlerinin suç unsuru oluşturabilecek nitelikte olmadığı gerekçesiyle soruşturmada takipsizlik kararı verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın