Görüş Bildir
Haberler
Aleyna Tilki'nin Gıda Zehirlenmesine Kurban Gittiği 'Dipsiz Kuyum' Klibini İnceliyoruz!

etiket Aleyna Tilki'nin Gıda Zehirlenmesine Kurban Gittiği 'Dipsiz Kuyum' Klibini İnceliyoruz!

Her söylediği, her yaptığı ayrı bir olay olan Aleyna Tilki, Emrah Karaduman ile yaptığı 'Dipsiz Kuyum' şarkısına müzik klibi çekti. Biz de kendimizce bu klibi yorumladık. Sizin de görüşlerinizi merak ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleyna Tilki, klibinin yayında olduğunu bu gönderisi ile takipçilerine duyurdu. Bize de analiz etmek kaldı.

Klip, korkunç bir kuyu ile başlıyor. Kuyunun dibinden canavar falan çıkacak diye korku dolu bakışlarla ekranı seyrediyoruz.

Neyse ki kuyudan korkunçlu kadın yerine bir disko topu çıkıyor. Pokemon izleyenler bilir, disko topu Aleyna Tilki'ye dönüşüyor.

Seni seçtim Aleyna!

Demir eksikliği konusunu çok farklı anlamışlar gibi bir sahne bizi bekliyor. Kızcağıza çer çöp yediriyorlar! Vicdansızlar...

Korkunç kliplerine o kadar alıştık ki her an bir yerden fırlayacak bir katil oyuncak ayı bekler olduk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saçma sapan ne kadar şey varsa koymuşlar kızın önüne. Al Aleyna yersin demişler ama kızın sabrı da bir yere kadar tabii.

Kıza yedirmişler ne kadar simli ne kadar metal şey varsa, ciğeri sönmüş yavrucağın. Al işte, sinirlendi kırdı döktü her şeyi.

Kilitlemişler kızı yine banyoya, psikolojisi bozulmuş. Ayy barbie bebek bacağı mı o ya.

Kusturdular kızı... Gıda zehirlenmesine kurban gitti garibim.

Sosyal medyadan da geri dönüşler eksik olmadı tabii;

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
533
273
101
57
24
21
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Roronoa Zoro

Bu kızın klibini kim yapıyorsa banyoda yemek yeme gibi bir takıntısı olmalı. Süt dolu küvette corn flakes, envayi çeşit abur cubur... Bir de israf etmeyi çok... Devamını Gör

İpek Özcan

Normal bi kiz olsaydi hareketleri sozleri vs degisik olmasaydi bu kadar tutmazdi insanlar farkliyi seviyor ozeniyor.Milletce akilliya hasret kaldık.

Aysun Bulut

Herkes eşeltiriyorsa bu kızı kim dinliyor.Neden her yaptığı şarkı hit oluyor.Madem öyle kötülemeyin bari.Yabancı kliplerde ne saçmalıklar var şarkı sözlerini... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Eleştirilmek dinlenmediği anlamına gelmez aksine bizde laf vardır meyve veren ağaç taşlanır. Aleyna'nın verdiği meyveler biraz değişik :))