Görüş Bildir
Haberler
Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel Kendisine Atılan Mesajı İfşa Etti! "Umarım Buradan Kafa Üstü Düşerek..."

Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel Kendisine Atılan Mesajı İfşa Etti! "Umarım Buradan Kafa Üstü Düşerek..."

Müge Kakşi
18.11.2021 - 19:52

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den olay olan bir ifşa geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Öztel en son kızıyla Dubai'ye tatile gitmiş ve tatilden bikinili pozlarını paylaşmıştı. 43 yaşındaki Öztel'in güzel fiziği beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü şarkıcının annesi bu sefer kendisine atılan bir mesajı Instagram hesabından ifşa etti. Mesajda yazılanlar ise herkesi şok etti. İşte Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'e atılan o mesaj...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Popüler şarkıcı Aleyna Tilki ve ailesi sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Tilki en son kız kardeşi ve annesi ile birlikte Dubai'ye kafa dinlemeye gitmişti. Ünlü şarkıcının annesinin tatilden paylaştığı fotoğraflar ise oldukça beğenilmişti. Sosyal medyayı kızından daha aktif kullanan Havva Özel bu kez kendisine atılan taciz mesajını ifşa etti.

Aleyna Tilki'nin Annesine Mesaj Şoku

Aleyna Tilki'nin Annesine Mesaj Şoku

Son olarak kızlarıyla Dubai'ye giden ve iddialı bikinili pozlarını paylaşan Havva Öztel (43), sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Instagram'ı kızından daha aktif kullanan Öztel, bu sefer kendisine gelen çirkin bir mesajı ifşa etti.

İşte O Mesaj

İşte O Mesaj

Bir sosyal medya takipçisi Öztel'e, terbiyesizce bir mesaj attı. Takipçi hızını alamayıp 'Umarım yatalak olursun' bedduasıyla herkesi şoke etti.

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ise bu mesajı paylaşarak 'Bir insan nasıl bu kadar zalim düşüncelere sahip olabilir?' diye sordu.

'Bunlar kadın katili'

Öztel daha sonra ise 'Bunlar kadın katili, bunlar tacizci. Birçok kadın maalesef böyle şeylere maruz kalıyor' yorumunda bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın