Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyayı Salladı! Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel'den Bikinili Pozlar!

Sosyal Medyayı Salladı! Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel'den Bikinili Pozlar!

Türkiye'nin en genç yeteneklerinden kısa sürede başarılarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında. Şu anda kızları Aleyna ve Ayça'yla Dubai tatilinde olan Havva Öztel, İnstagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla olay oldu. İşte o pozlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin yanı sıra dünyaya açılacağını söyleyen ve yakın zamanda Dillon Francis'le birlikte hazırladığı  'Real Love' adlı şarkısını yayınlayan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, İnstagram'da paylaştığı cesur pozlarla konuşulmaya devam ediyor.

Havva Tilki şu sıra kızları; Ayça ve Aleyna'yla Dubai tatilinde.

İşte Olay Olan O Fotoğraflar

İşte Olay Olan O Fotoğraflar

Havva Öztel 1978 yılında dünyaya geldi.  42 yaşındaki Havva Öztel, eşi Mehmet Tilki'den 2017'de boşandıktan sonra kızları ile birlikte yaşamaya başladı.

Havva Öztel Kimdir?

Havva Öztel Kimdir?

Havva Öztel, aslen Trabzonlu. Aleyna Tilki,  şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir spor markası kurdu.

İnstagram'da 104 bin takipçisi olan Havva Öztel, cesur fotoğraf paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın