Görüş Bildir
Haberler
Alex Jübile Maçının Kadrosunu Açıkladı

Alex Jübile Maçının Kadrosunu Açıkladı

Enver K.
10.03.2015 - 15:37

Fenerbahçe'nin unutulmazları arasındaki yerini alan Brezilyalı Alex de Souza, futbol kariyerini noktalamasının ardından jübileye hazırlanıyor.

Aralık ayında kariyerine son veren 37 yaşındaki Alex'in jübilesinde, Fenerbahçeli birçok eski futbolcu da sahaya çıkacak.

Fenerbahçe'de efsaneleşen ve sarı lacivertli takımda birçok rekoru egale eden Sambacı, görkemli bir törenle futbol kariyerini noktalamak için gün sayıyor. Alex hayatının en önemli parçası olan futbola son noktayı yine futbola adım attığı Brezilya'da koyacak.

Alex, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla, jübile maçıyla ilgili bilgiler verdi. Alex, Fenerbahçe'de bir dönem birlikte oynadığı Tuncay Şanlı ve Rüştü Reçber'in yanı sıra Appiah, Semih Şentürk, Kezman, Luciano, Lugano ve Aurelio'yu da organizasyona davet etti.

Alex açıklamasında, '28.03 tarihinde eski kulübüm Palmeiras bana Sao Paulo'da bir maç hediye edecek. Libertadores de America 1999 şampiyonu takım ile bazı davetlilerim oynayacak. Katılacaklar arasında Rüştü, Fabio Luciano, Mehmet Aurelio, Kezman Appiah, Tuncay ve Semih de var. Tarihçemde önemli yeri olan dostlarla tekrar beraber olmaktan dolayı mutluyum' dedi.

Kariyerinin son maçında gözyaşlarını tutamayan ve saha ortasında Fenerbahçe bayrağı açan Alex, Coritiba'nın Bahia'yı 3-2 yendiği karşılaşmadan önce de, Türkçe olarak 'Futbol çok teşekkür ederim' şeklinde bir tweet paylaşmıştı.

Mackolik

Kaynak: http://www.mackolik.com/Haber/169630/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0