Görüş Bildir
Haberler
TV
Aldatmak 34. Bölüm İzle: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Aldatmak 34. Bölüm İzle: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak, dün akşam 34. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi oyuncuların bir araya geldiği dizi, ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Aldatmak'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Aldatmak 32. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aldatmak 34. Bölüm

Aldatmak 34. Bölüm

ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak, 34. bölümüyle ekranlara geldi. Son olarak karakterler arasında değişen dengeler, heyecanlı dakikalara yol açmıştı. Bakalım Aldatmak'ın son bölümünde neler yaşandı?

Aldatmak Son Bölümde Ne Oldu?

Aldatmak Son Bölümde Ne Oldu?

Güzide, Mualla tarafından oyuna getirildiğini anlar. Fakat bu iki aile arasında daha büyük bir krize yol açar. Oylum ve Mualla ise ilişkisinde dönülmez bir yola girmiştir. 

Ozan, Zeliş'i Oltan'dan kurtarmak ister. Aynı zamanda Güzide'den durumu saklamak zorundadır. Fakat gelişen olaylar, annesinden çok daha fazla sır saklamasına sebep olur. 

Tarık ise Öykü'nün haline üzülmüştür. Yeşim'i denemeye karar verir. Fakat Yeşim'in kendisine karşı olan öfkesi oldukça çoktur. Tolga ise her ne kadar kendini mutlu olduğuna inandırsa da, Selin gerçekleri görmezden gelmemeye başlayacaktır.

Aldatmak Son Bölüm

Aldatmak Son Bölüm

ALDATMAK SON BÖLÜM İZLE HD

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın