Görüş Bildir
Haberler
TV
Aldatmak 33. Bölüm İzle: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Aldatmak 33. Bölüm İzle: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
02.06.2023 - 11:46

ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak, dün akşam 33. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, takipçileri tarafından ilgiyle takip edildi. Aldatmak'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Aldatmak 32. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aldatmak 33. bölüm

Aldatmak 33. bölüm

32. bölümde Oylum'un ani kararlarıyla gelişen olaylar, yeni bölümde dengeleri değiştirdi. Perşembe akşamları izleyicisiyle buluşan Aldatmak'ın son bölümü her hafta olduğu gibi heyecanla takip edildi.

Aldatmak son bölümde ne oldu?

Aldatmak son bölümde ne oldu?

Mualla'nın gerçek yüzünü göstermesiyle içine dahil olduğu aileyi bir kez daha yakından gören Oylum, bu tartışmanın sürpriz bir kişi tarafından kesilmesiyle kayınvalidesine karşı cesaretini toplar. Behram'ın desteği ile Oylum sakinleşirken Mualla'nın planı Güzide'yi çıkmaza süreklemek üzeredir. Sezai'nin itirafı Güzide'nin huzursuzlanmasına neden olur. Oltan'ın bilgisayarını karıştıran Zeynep, yakalanır fakat bir şekilde durumu kurtarır. Ozan'ın Zeliş'i kurtarması için büyük bir riski de göze alması gerekir. Tarık, Güzide ile tekrar bir araya gelmeye çalışırken gelen şantaj şok etkisi yaratır.

Aldatmak son bölüm izle

Aldatmak son bölüm izle

ALDATMAK 33. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın