Görüş Bildir
Haberler
Aldatılmayı Atlatmanın 5 Yolu

Aldatılmayı Atlatmanın 5 Yolu

kadinca.net
20.10.2014 - 01:16 Son Güncelleme: 20.10.2014 - 13:56

Aldatılmak her insanı üzen ve özgüveni yaralayan bir durumdur.

Aldatılma ile karşı karşıya kaldığımızda özgüvenimizi yitiriyor, hayat sevincimizi kaybediyoruz. Sevgilimize olan inancımız kayboluyor.

  • Detaylara kafanızı takmayın

Sürekli geçmişi düşünmeniz size yardımcı olmayacaktır. Geçmişte yaşananlarla ilgili detayları kurcalamaktan artık vazgeçin. Acınıza son verip güçlenmeniz gerekirken bunlar sizi daha çok yaralar. Onunla ilgili anılarınızı düşünmek yerine geleceğinizi düşünmeye başlayın.

  • Kendinizle zaman geçirin

Kendinize zaman ayırarak olmak istediğiniz kişiye dönüşebilirsiniz. Zamanınızı geleceğiniz için harcayın. Hayatta yapmak istediklerinizi düşünün ve bunları gerçekleştirmek için efor harcayın. Acınızı bu şekilde yenebilir, özgüveninize tekrar ulaşabilirsiniz.

  • Gerçek dostlarınızla birlikte olun

Zor bir dönemden geçiyorsunuz. Bu süreçte ilgiye, şefkate ihtiyacınız olacaktır. Bunu en yakınınızda bulunan kişilerden istemekten çekinmeyin. Aileniz ve dostlarınız zor günlerinizde her zaman yanınızda olacaktır.

  • Kendi gücünüzün farkına varın

Aldatılma sonrası bu olayı atlatırken kendi gücünüzün farkına varın. Bu olaydan ders çıkarmaya bakın. Bu tecrübeden yararlanın ve bu gelişim fırsatını kaçırmayın.

  • Kendinizi yıpratmaktan vazgeçin

Sevgilinizin sizi aldatmasının nedeni siz veya yaptıklarınız değildir. Aldatan kişiler genelde ilişkiye bağlılık sorunları veya tek kişi ile ilişki sürdüremeyen kişilerdir. Bu yüzden siz kim olursanız olun, ne kadar güzel, bakımlı ve çekici olursanız olun sevgiliniz ilişkidensıkıldıysa veya hayat anlayışı farklıysa aldatabilir. Bu onun kendiyle ilgili sorunlardan kaynaklanıyor. Kendinizi boş yere üzmeyin.

Kaynak: http://www.kadinca.net/aldatilmayi-at...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın