Görüş Bildir
Haberler
Aldatıldığını Öğrenen İnsanlardan Polisiye Roman Etkisi Yaratan Sürükleyici Anılar

etiket Aldatıldığını Öğrenen İnsanlardan Polisiye Roman Etkisi Yaratan Sürükleyici Anılar

Hiç unutulmayacak anılar biriktirmektir bu...

Quora'daki kullanıcıların anlattıklarına kulak veriyoruz.

Gerçekten yaşanmış acı tecrübeler.

Belki bir gün, size de lazım olur.

Buyrunuz efendim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir gün otobüste giderken...

A. C. 

Eski erkek arkadaşımla bir zamanlar çok iyiydik. Fakat zamanla bazı şeyler bozulmaya başladı.

Eskisi kadar birlikte olmuyorduk, neredeyse sürekli kavga ediyorduk ve birlikte geçirdiğimiz vakitler mutluluktan çok mutsuzluk sebebiydi. 

Bütün bunlara rağmen beni aldattığını hiç düşünmedim. 

Bir haftasonu New York City’ye gezmeye gitmiştik. Dönüşte otobüste otururken cep telefonuna bir mesaj geldi ve abartılı biçimde keyiflendi. Mesajı yanıtlayıp telefonunu cebine koydu ve bana dönüp gülümsedi, elini belime koydu. O an birden hayatında bir başkası olduğunu anladım. 

Evet döndük. O uyuyunca telefonunu alıp mesajlarını karıştırdım. Haklıymışım. Yatağın kenarına oturup elimi göğsüne koydum ve onu uyandırdım. Tek bir sorum vardı: “Beni neden aldattın?”

"Cüzzamlıymışım gibi sıçradı."

S. S.

Karımla 5 yıllık evliydik ve bir de oğlumuz vardı. Her şey normal gözüküyordu. Bir gün kanepede birlikte otururken pozisyonumu değiştirdim ve ayağım onun bacağına değdi. Temasın ardından sanki cüzzamlıymışım gibi yerinden sıçradı. Beni aldattığını düşünmemiştim ama daha önce hiç böyle bir tepki vermemişti, tüylerim diken diken olmuştu. Devam eden günlerde de benzer tepkiler geliştirdi.

Bu olaydan birkaç vakit sonrasıydı. Oğlumla çizgi film izliyorduk. Karım çizgi filmin müziğini mırıldanarak yanımıza oturdu ve şarkıyı cep telefonu melodisi yapmak istediğini söyledi. Telefonunu aldım ve gereken ayarlamaları yapmaya başladım. O an telefonu çaldı ve birden haykırarak koltuğundan sıçradı ve telefonunu almak istedi. O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Devam eden birkaç günde yaptığım araştırmalar neticesinde beni aldattığına dair yeterli seviyede kanıt elde ettim. Onunla yüzleştim ve o da itiraf etmek zorunda kaldı. 

Çak bir beşlik!

M. G.

18 yaşımdaydım, o ise 22’ydi. Evlenmeyi düşündüğüm ilk adamdı. İlk yılımızı doldurmuştuk fakat aramızda 4 saatlik bir mesafe vardı. Daha fazla boş zamanım olduğu için genellikle ben bu uzun yolu teperek onu ziyarete gidiyordum. 

Bir gün birlikte doğumgünümü kutladık. Evine geçtikten sonra bana geçtiğimiz ay boyunca işinin çok yoğun olduğunu ve eğer müşterileri yeteri kadar memnun edebilirse terfi alacağını söyledi. Sanırım ağzından kaçırır biçimde bazen çekici müşterileri sinemaya götürüp orada işlerini bitirdiğini söyledi. Evet aynen böyle söyledi. Sinemada müşterilerle uzun uzun yiyişiyordu.

İşin ilginci, bunu söyledikten sonra sırıtarak “Çak bir beşlik, tam bir çakalım değil mi?” dedi. 

Tabii ki de sinirden deliye dönmüştüm. Aynısını ben yapsam nasıl hissedeceğini sordum. O da gayet rahat  biçimde “Sen aynısını yapamazsın. Sen yalnızca bir kadınsın. Bir erkeğin ihtiyaçları var.” dedi.

26 yılın ardından...

I. W.

26 yıllık evlilik ve çocuklardan oluşan ilişkimde karım zırt pırt annesine gitmeye başlamıştı. Gittiği zaman 1 haftaya yakın kalıyordu ve ben elbette hiçbir şeyden şüphelenmiyordum.

O vakitlerden birinde çocuklarla televizyon izlerken birden içime bir his doğdu ve kafamın içinde “Karın nerede?” sesi yankılandı. Tuhaf gelse de, umursamadım. Birkaç dakika sonra aynı ses yine yankılandı. 

Bunun üzerine karımı aradım, fakat açmadı. Hep açardı. Bir şeyler ters gidiyordu. Endişelenmeden duramadım. 

Laptop’ımı açıp iPhone’umu bul uygulamasını çalıştırdım.  Birkaç dakikalık aramanın ardından bingo, işte oradaydı!

Ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsiniz. Telefonu lisedeki erkek arkadaşının evinde olduğunu gösteriyordu. Takip eden birkaç hafta boyunca araştırmalarımı yaptım ve gerekli kanıtları topladım. Fakat beni gerçeğe yönlendiren o sesi, halen, halen açıklayamıyorum. 

Rüyamda gördüm.

J. L.

Erkek arkadaşım, ben ve kuzenim bir dönem aynı evde kalıyorduk. Bir gece rüyamda sevgilim ve kuzenimi gözlerimin önünde sevişirken gördüm. Birden uyandım ve gerçeğe dönmeye çalıştım. Sevgilim yanımda uyuyordu, kuzenim de muhtemelen yan odasında uykudaydı.

Ertesi sabah sevgilime rüyamı anlattım. Histerik bir kahkaha attı ve “Rüyalarında bile güvensiz ve kaçıksın” dedi. 

Birkaç saat sonra duşa girdiğinde telefonunu karıştırmaya başladım. Son gönderdiği mesaj kuzenimeydi ve aynen şöyle yazıyordu: “Aman tanrım, Jessica rüyasında bizi sevişirken görmüş. Yaptığımızdan gerçekten haberi yoktur öyle değil mi?”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hemoroid sağolsun.

P. O.

Kız arkadaşım tatilden yeni dönmüştü. Kalçasında bir şeyler çıktığını ve rahatsız ettiğini söyledi. Ona her nedense bulaşıcı hastalıklardan bahsettim ve dikkatli olması gerektiğini söyledim. Birden panik yaptı, lafı geveledi. Üstüne gidince başka ilişkiler yaşadığını itiraf etti. 

Doktora göründüğünde sorunun bulaşıcı hastalık filan değil, ilerlemiş bir hemoroid vakası olduğunu öğrendi. Çünkü diğer oğlanlarla yazışmak için klozette oturarak çok fazla vakit geçirmişti. Bana kalırsa karma gerçekten var ve hak edeni mutlaka er ya da geç buluyor. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
523
352
190
91
57
53
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeliha Akman

sevmiyorsan siktir git de aldatmak nedir ya.. hem karaktersiz kişiliksiz bir şey olmuş oluyorsun hem de hayatında sana kaç kişi böylesine değer verir sever k... Devamını Gör

Elena Claire Carter

Aldatan herkes şerefsizin önde gidenidir, nokta Edit: Aslında çok küfür edilebilecek bir konu ama etmeyeceğim çünkü elimi yormaya, şarjımı tüketmeye değmeye... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sadakat yoksa bitirin ilişkinizi. Aldatacaksan ayrıl öyle ne halt yersen ye bir insanın duygularını inciltmek de neymiş. Aldatanı affetmeyin atın hayatınızdan.