Görüş Bildir
Haberler
Alçı'dan Ümit Özdağ'a Çok Konuşulacak Sözler: 'Marksistler Bile Dört Vekil Aldı, Zafer Partisi Sıfır Çekti'

Alçı'dan Ümit Özdağ'a Çok Konuşulacak Sözler: 'Marksistler Bile Dört Vekil Aldı, Zafer Partisi Sıfır Çekti'

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Nagehan Alçı hakkında sosyal medya hesabından “Siyasi duruşundan ise gerçekten tiksindiğimi ifade etmek isterim” diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Nagehan Alçı’nın siyasi duruşundan ise gerçekten tiksindiğimi ifade etmek isterim'

'Nagehan Alçı’nın siyasi duruşundan ise gerçekten tiksindiğimi ifade etmek isterim'

Gazeteci Nagehan Alçı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a 'Türk milleti, 14 Mayıs’ta kendisine çok sert bir tokat attı, sandığa gömüldü. Hala ders almıyor, utanmıyor…' demesi sonrası Özdağ, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Özdağ'ın paylaşımı şöyle: 'Nagehan Alçı biraz önce Habertürk’te ‘Zafer Partisi Kürt düşmanı bir partidir’ demiş. Öncelikle Zafer Partisi ve bilim Kürtleri ve Zazaları Türk Milleti’nin tarihi, kültürel ve soy açısından ayrılmaz parçası olarak kabul eder. Kendimize düşman olmayacağımıza göre Kürt düşmanı olmamız mümkün değildir. Ancak Zafer Partisi, PKK’yı destekleyen kim ise Kürt, Zaza, Türk veya İŞiD/FETÖ’yü destekleyen Türk, Kürt, Zaza ve kim olur ise olsun düşmandır. Yıllardan bu yana birlikte PKK’ya karşı mücadele ettiğim, çaylarını içip yemeklerini yediğim, benim için kurşun yemeğe hazır olan Muş, Bingöl, Mardin, Şırnak ve diğer birçok yerde Türk bayrağı için savaşan bütün korucu kardeşlerimi ve 1980’lerin sonundan itibaren en ağır terör şartları altında yaşayan güneydoğunun bütün vatanseverlerini sevgi ile kucaklıyorum. Nagehan Alçı’nın siyasi duruşundan ise gerçekten tiksindiğimi ifade etmek isterim.”

'Ümit Özdağ gibi bir ırkçı-faşistin benden nefret etmesi benim için şeref madalyasıdır'

'Ümit Özdağ gibi bir ırkçı-faşistin benden nefret etmesi benim için şeref madalyasıdır'

Alçı ise sosyal medya hesabından Ümit Özdağ’a, yanıt verdi. 

Nagehan Alçı, paylaşımında şunları yazdı:

“Ümit Özdağ gibi bir ırkçı-faşistin benden nefret etmesi benim için şeref madalyasıdır. Özdağ, Kürt yurttaşlarımıza düşman. Gayrimüslim ve göçmen kardeşlerimize de düşman. Türk milleti, 14 Mayıs’ta kendisine çok sert bir tokat attı, sandığa gömüldü. Hala ders almıyor, utanmıyor… Marksistler bile 4 milletvekili çıkarırken Ümit Özdağ sıfır çekti. Sandıkta tam bir hezimet yaşadı Zafer Partisi. Bakalım bu büyük mağlubiyete rağmen kendisinden çok daha başarılı, genç ve popüler olan Sinan Oğan'a ZP genel başkanlık koltuğunu bırakma erdemini gösterebilecek mi?”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
19
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoess

Gayrimüslim ve göçmen "kardeşlerimiz" dediklerinle gitsene bir Afganistan'a bakalım ne oluyor?

sevimli-birsey

Şeref madalyası mı dedi o? nagehan nagehan!! Kocanın videolarını gördün mü nagehan..! 😂

Friedrich Nietzsche

Hayatımda gördüğüm en hızlı dönen rüzgar türbini rasim ve bu karı.