Görüş Bildir
Haberler
TV
Al Sancak 16. Bölüm İzle: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Al Sancak 16. Bölüm İzle: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
26.05.2023 - 10:42

Pençe Timi'nin başından geçen olayları konu edinen TRT 1'in reytinglerde öne çıkan dizisi Al Sancak'ın dün akşam 16. bölümü yayınlandı. Başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsüm Ali'nin yer aldığı dizi, bu hafta da izleyicilerini ekran başına kilitledi. Al Sancak'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Al Sancak 16. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Al Sancak 16. bölüm

Al Sancak 16. bölüm

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi, dün akşam 16. bölümüyle takipçilerini ekran başına kilitledi. Son bölümde Ali, Nadia sayesinde kurtulurken Boran ise yine sinsi planları hayata geçirmeye hazırlandı.

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Nadia, son anda Boran tehlikesinden kurtulur ve Ali'yi ulaşır. Ardından Boran'ın ekibine tekrardan dahil olur. Elizabeth ve Boran, Ali'nin öldüğünden artık emindir. Bu durum ekibin elini güçlendirir. Ali, şehit olmuş gibi gösterilmeye devam edilir. Böylelikle düşmanın rahatlığından faydalanılacaktır. Ahtapot, son büyük vurgununu yapmaya hazırlanırken tim de yeni planları hayata geçirme eşiğindedir. Tim ve Nadia, artık sona yaklaştıklarınının bilincindedir. 

Ahtapot, mikrofilm sayesinde ulaştığı soğuk savaş zamanından kalma nükleer silahların satışıyla ilgili harekete geçer. Elizabeth, Nadia'dan atom bombasıyla beraber kullanılacak uranyumu teslim almasını ister. Boran, çocuklarının peşine düştüğü için onun yerine Ortadoğu'ya giden Nadia olur. Sacit Komutan, Elizabeth'in Gülseren olup olmadığını anlamakta ısrarcıdır.

Al Sancak 16. bölüm izle

Al Sancak 16. bölüm izle

AL SANCAK SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın