Görüş Bildir
Haberler
Aksiyonu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz En İyi 10 Aksiyon Oyunu

Aksiyonu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz En İyi 10 Aksiyon Oyunu

Birbirinden heyecanlı aksiyon oyunlarını sizin için derledik!

Savaş oyunları gelişen teknolojiyle beraber oldukça gerçekçi hal aldı. Böylece savaş oyunlarından alınan hazda geçmişe nazaran kat be kart arttı. Biz de siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz bu liste konusuyla beraber son zamanlarda piyasaya sürülen ve aksiyonun dibine vuracağınız en iyi 10 aksiyon oyununu bir araya getirdik. İşte karşınızda en iyi 10 aksiyon oyunu önerisi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arma 3

Arma 3

Gerçekçi bir savaş deneyimini iliklerinize kadar işleyecek olan Arma 3, listede yer alan oyunlardan tamamen farklı bir yapıya sahip. Diğer oyunlara kıyasla tek bir mermiyle hayatınızı kaybedileceğiniz Arma 3 tam da simülasyon deneyimi yaşamak isteyenlerin aradığı bir oyun. Eğer siz de arkadaşlarınızla beraber bu deneyimi yaşamak istiyorsanız Arma 3’ü deneyimlemenizi tavsiye ederiz. Fiyat konusunda biraz pahalı olsa da Steam’in indirim dönemlerinde 20-30 TL arası bir fiyat etiketiyle kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Battlefield 5

Battlefield 5

İkinci Dünya Savaşı’nın acımasız yüzünü farklı cephelerden ele alan Battlefield 5, grafikleri ve eşsiz savaş atmosferiyle listemize girmeye hak kazandı. Eğer sizde İkinci Dünya savaşının acımasız yüzünü net bir şekilde görmek istiyorsanız Battlefield 5’i deneyimlemenizi tavsiye ederiz.

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard

Savaş oyunu denildiği zaman Call of Duty serisi listelerin olmazsa olmazıdır. Bu listemize de Call of Duty’nin son oyunu Vanguard’a yer verdik. İkinci Dünya Savaşı temasıyla ön plana çıkan Vanguard, hem hikayesi hem de gelişmiş grafikleriyle oyunculara son derece sürükleyici bir atmosfer deneyimi vaat ediyor.

Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 Stay Human

Parkur mekanikleriyle oyuncuların gönlünde taht kurmayı başaran ve hikaye anlatımıyla da oyunculara güzel bir rol yapma deneyimi sunan Dying Light 2, yakın zaman içerisinde piyasaya sürülen en başarılı oyunlar arasına yer alıyor.

Elden Ring

Elden Ring

Game of Thrones serisinin yazarı George R.R Martin’in de çalışmalarına katıldığı Elden Ring, çıkışını yaptığı ilk günden bu yana oyuncular tarafından konuşulmaya devam ediliyor. Açık dünya oyun deneyimini karanlık bir dünya için de sunan Elden Ring aksiyonu bol macerası çok bir oyun deneyimini en başarılı şekilde oyunculara aktarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Far Cry 6

Far Cry 6

Far Cry serisinin son oyunu Far Cry 6 farklı hikâye anlatımı ve etkileyici grafikleriyle serinin diğer oyunları arasından sıyrılmayı başarıyor. Küba’dan esinlenen Yara adlı bir adada geçen oyun hem vuruş hissiyatı hem de oynanış mekanikleriyle de oyunculara son derece kaliteli bir oynanış sunuyor. Eğer son zamanlarda farklı bir savaş oyunu arayışındaysanız tankların, topların ve savaş uçaklarının cirit attığı Far Cry 6 sizin için güzel bir tercih olacaktır.

God of War PC

God of War PC

İlk olarak PlayStaion’a özel olarak piyasaya sürülen God Of War, yakın zaman içerisinde PC oyuncularıyla da bir araya geldi. Kratos’un yolculuğunu konu alan yapım etkileyici atmosferi, mekanikleri ve sürükleyici mi sürükleyici hikayesiyle listemize girmeye hak kazanıyor.

Halo Infinite

Halo Infinite

Halo serisi ülkemizde popüler olmasa da Amerika gibi ülkelerde ciddi bir oyuncu kitlesine sahip. Fütüristtik temasıyla ve son derece etkileyici hikayesiyle oyuncuların beğenisini kazanan Halo Infinite’yı Game Pass abonelik sistemi sayesinde siz de deneyimleyebilirsiniz.

Metro Exodus

Metro Exodus

Metro serisini az çok duymuşsunuzdur. Oyun sektörünün ikonik yapımlarından biri olarak görülen Metro serisinin son oyunu açık dünya atmosferi, sistemleri zorlayan grafikleriyle ve en önemlisi çarpıcı hikayesiyle listemize girmeye hak kazandı. Eğer son zamanlarda sürükleyici ve açık dünya savaş oyunu arıyorsanız Metro Exodus tam da size göre bir oyun.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Savaş oyunlarının olmazsa olması Tom Clancy’s serisi. Wildlands’da ise bu sefer Bolivya’nın suç kartelleri ile mücadele ediyoruz. Bolivya’daki suç kartellerini devirmeye çalıştığımız yapım gizlilik öğeleriyle de tam bir takım oyunu deneyimi vaat ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
9
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın