Görüş Bildir
Haberler
Akşener Küpesini Çıkarıp Gence Verdi: 'Bunu Sevdiğin İlk Kıza Ver Olur mu?'

etiket Akşener Küpesini Çıkarıp Gence Verdi: 'Bunu Sevdiğin İlk Kıza Ver Olur mu?'

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ayaküstü sohbet ettiği sırada hayat pahalılığından yakınan bir gence kulağındaki küpeleri hediye etti. Akşener, 'Kulağımda bir çift küpe var. Çok pahalı bir şey değil. Al gülüm ver gülüm yapıyoruz, birbirimizi anacağız. Bunu sevdiğin ilk kıza ver olur mu?' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Samsun'un Atakent ilçesinde 15 yaşındaki bir genç ile hayat pahalılığı üzerine sohbeti dikkat çekti.

👇

Hayat pahalılığına isyan eden genç, “Peynir alırken zorlanmak insana dokunuyor. Bu sene daha kayısı yiyemedim. Ben bunları kendimi acındırmak için söylemiyorum. Bunları yiyememek insana o kadar koyuyor ki… 15 yaşında bir insanın bunları düşünmesi inanın çok rahatsız edici. Umarım başa geldiğiniz zaman bunlar gibi olmazsınız. Düzgün bir ekonomi politikasıyla insanların alım gücünü artırırsınız da biz rahat bir hayata ereriz. Durumlar gerçekten hiç iyi değil” diye konuştu.

“Ben yurt dışında okumak istiyorum. Ama okuduğum zaman bu ülkeye dönüp, bu ülkeye bir şeyler katmak da istiyorum” diyen genç, “Ülkeye dönüp ülkeye bir şeyler katabilmekte mevzu… Bu ülke böyle giderse, biz bunlara bırakırsak olacak iş değil. Bunlara bırakmamamız lazım. Bizim bu ülkeyi geliştirmemiz ve yüceltmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kulağındaki küpeyi gençlere verdi 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
371
233
24
20
11
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

şu kadının başbakan olmasını hakkaten çok istiyorum. anne hissi veriyor kadın. ve aynı hissiyatla ülkeyi yönettiğini düşünemiyorum. çocukta küpeyi alıp görd... Devamını Gör

Özgür Gür

Çocuk okutmaz gibi duruyor. KK Cumhurbaşkanı Meral Akşener'de başbakan...

Gözüm yaşardı billahi. 46 yaşındayım. 14 yaşımdan bu yana devrimciyim.

irem

Hayatimda gorduhum en naif guzel jestlerden biri bu..ne kadar tatli bir hareket olmus...