Görüş Bildir
Haberler
Akşam Yemeği İçin Gidilen Restoranda Can Sıkıp Tüm Keyfi Kaçıran 15 Detay

Akşam Yemeği İçin Gidilen Restoranda Can Sıkıp Tüm Keyfi Kaçıran 15 Detay

Borgen
30.09.2016 - 17:21

Güzel bir yemek yemek umuduyla gittiğiniz restoranların pek çoğunda artık klasikleşmiş bazı durumlar var ki insanın tüm hevesini kaçırıp gittiğine gideceğine pişman edebiliyor. Yediğinizi burnunuzdan getirip can sıkan, sinirlerinizi bozup aç kalsam daha iyiydi dedirten bu keyif bozma garantili anlar genelde şöyle oluyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hesabı ortak ödeyeceğinizi söylediğinizde "kim ne yedi, kimin kartından ne kadar çekilecek" muhabbeti yüzünden kasada surat yapılması.

2. Sipariş vermek için el kol hareketleri yapıp türlü şekillere girmenize rağmen bir türlü garsonun sizi görmemesi.

3. Tek bir sipariş için iki servis isteyince trip yapılması.

4. "Pardon, bakar mısınız?" diye yırtınmak ama garsona bir türlü sesini duyuramamak, garson duymadıkça daha çok bağırmak, bağırdıkça etraftakilerin size bakması.

5. Menüden yemek seçerken garsonun tepenizden ayrılmayıp alelacele karar vermek zorunda bırakılmanız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Büyük bir hevesle geçen uzun bir bekleyişten sonra yemeğin soğuk, içeceğin sıcak gelmesi.

7. En kötüsü de siparişin menüdeki fotoğraftan çok farklı gelip hayalleri yıkması.

8. Masaya oturur oturmaz garsonun sormadan bir buçuk litrelik su açıp bardakları doldurması.

9. Sipariş verirken "sadece x istiyorum" demenize rağmen; "içecek ister misiniz?", "salata yaptırayım mı?", "önden çorba alır mısınız?", "sonrası için tatlı arzu eder misiniz?" diye darlanmak.

10. Siparişin gecikmesi ve her sorduğunuzda şimdi geliyor diyerek oyalanmanız. Sizden sonra gelenlerin siparişlerinin gelmesi ama sizin hala bekliyor olmanız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Menüyü geniş tutup seçtiklerinizin çoğuna "maalesef şu an onu yapamıyoruz", "ustamız izinde, "bugün o malzeme elimizde kalmadı" vs. denmesi.

12. Söylediğiniz içeceğin uyarmış olmanıza rağmen mutlaka ama mutlaka yemekten önce gelmesi ve ısınması ya da yemek gelene kadar tükenmesi.

13. Hesabı isteyeceğiniz zaman garsonların bir anda ortadan kaybolması.

14. Yemeği bitirir bitirmez hesabın getirilip, "yedin, içtin haydi artık git de başka müşteri alalım" dercesine masaya bırakılması.

15. Bunun daha kibar hali olarak masayı topladıktan sonra garsonun "Afiyet olsun. Başka bir arzumuz yok herhalde" diyerek yavaştan uzayın artık mesajı vermesi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
78
28
9
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Quinn

#8 başıma geldi ya. resmen oradan en az 5 lira kitliyor hesaba. içmeyince napıyorsunuz acaba geri mi döküyorsunuz yerine?

okisi

lan ben ibneliğine açılan suyun kalanını alıyorum masada olan bişeyleri yemememize rağmen kitliyorlarsa toplayıp çıkıyorum bendne sonra gelene sipariş gittiğ... Devamını Gör