Görüş Bildir
Haberler
Akraba Ziyareti Sırasında Halının Desenlerine Dalıp Beyninin En Ücra Köşelerine Yolculuk Yapanlar İçin 18 Düşünce

etiket Akraba Ziyareti Sırasında Halının Desenlerine Dalıp Beyninin En Ücra Köşelerine Yolculuk Yapanlar İçin 18 Düşünce

Hera Syndulla
17.08.2018 - 12:51 Son Güncelleme: 21.08.2018 - 08:00

Günlük hayatın keşmekeşinden uzaklaşıp tatilin tatlı rutinine girdiniz diye beyninizdeki her çarkı bir bir döndürmeyeceğimizi sandıysanız, çok yanıldınız! Hadi bakalım, hazırsanız beyin fırtınasına başlayalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tuvalet kağıdının yalnızca %10’unu temizlik için kullanıyoruz. Geri kalan %90’ı tuvalet kağıdını elimizde tutmaya yarıyor.

2. Siz araba kullanırken yanınızdaki kişinin uyuması, size aslında ne kadar güven duyduklarını göstermenin en iyi yolu olabilir.

3. Eğer kazara Ortaçağ dönemine gitmiş olsak, insanlar Dünya’nın Güneş’in etrafında döndüğünü bildiğimiz için bizim bir dahi olduğumuzu düşünmeyeceklerdir.

Tuhaf konuştuğumuz ve bir çiftliği nasıl idare edeceğimizi bilmediğimiz için muhtemelen bizim tam bir aptal olduğumuza inanırlar.

4. Beyin, aynı anda hem kendine isim verebilir hem kendi kendine isim verdiğini fark edebilir hem de bunu fark ettiğinde şaşırabilir.

Kısacası, kendisine saygı duyulmasını sonuna kadar hak ediyor.

5. Çocuklar henüz bunu fark etmemiş olsa da uyuyor numarası yapabilmek, hayatlarının geri kalanında çok işlerine yarayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kullanıcı adı, vücuda yaptırılan dövmelere benziyor. Bazıları anlamlı şeyler seçerken, bazıları da ilerleyen zamanlarda pişman olacakları saçma sapan isimler alıyorlar.

7. Deliliğin insanların aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuç beklemesi olduğunu söylüyorlar.

Peki, insanlar bu cümleyi tekrar tekrar söyleyip diğerlerinin ders çıkarmasını beklerken delirmiş sayılmıyorlar mı?

8. İkiz çocuklarınız varsa ikisini de çok seversiniz, ancak içten içe ikisinden birinin ilk başlarda planlarınıza dahil olmadığını bilirsiniz.

9. Belki de 2012 yılında gerçekten kıyamet koptu ve biz şu an cehennemi yaşıyoruz. Çünkü hangi açıdan bakarsak bakalım, dünya sanki cehenneme dönmüş gibi hissettiriyor.

10. İnternetinizin yavaş olması, hiç olmamasından daha kötü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alternatif evrenler varsa, bu evrenlerden birinde hayat hikayenizin film yapılmış ve herkes tarafından sevilmiş olma ihtimali var demektir.

12. Kafamızın içindeki sesin bizden daha iyi kavga edebiliyor olması bazen çok can sıkıcı oluyor.

13. Zombi filmlerinde her türlü imkana ve silaha sahip koskoca orduların hiçbir şey yapamaması ve yalnızca halk adamı Joe’nun hayatta kalması size de saçma gelmiyor mu?

Yoksa hayatımız boyunca hiçbir şeyde başarılı olmayacağımızı bildikleri için bizi felaket anlarında en azından hayatta kalacağımız yalanıyla mı uyutuyorlar?

14. Orta yaşlı kadınlarla ergenlik çağındaki erkeklerin aynı saç stillerine sahip olduğunu fark ettiniz mi?

15. Bazen mutfağa gidip buzdolabını açıyor ve ne almak için geldiğinizi unutuyor musunuz?

Bunun sebebi belki de uzaylılar tarafından kaçırılmanız ve sizinle işleri bittikten sonra hafızanızı silip sizi eski yerinize bırakmaları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Muhtemelen 200 yıl sonra, çocukların tarih kitaplarında bugün attığımız tweetler yer alacak.

17. Harry Potter ile ilgili en akla uymayan şey, Dursleyler'in evinde yaşadığı onca kötü şeye rağmen herhangi bir psikolojik rahatsızlık geçirmemiş olması.

Anne babası ölmüş, merdiven altında uyumak zorunda kalan, hiçbir arkadaşı ve konuşacak kimsesi dahi olmayan, sürekli ailesinden birilerinin hakaretine maruz kalmış bir çocuk nasıl olur da psikolojisi bozulmadan kalabilir?

18. Dünyadaki en iyi yalancının kim olduğunu asla bilemeyeceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
257
85
48
31
30
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gece Güneş

Harbi mantıklı gibi.

Eski_id

Güzelmiş edit

Marry Morten

Harry Potter’in psikolojisi belkide bozulmuştur ve tüm herşey hayal ürünüdür ya da Harry şizofrendir?