Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Vekil: 'Külliye'de Çalışıp Aç Kalanlar Var'

AKP'li Vekil: 'Külliye'de Çalışıp Aç Kalanlar Var'

AKP Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi için 'Kafanızda oluşturduğunuz o saray gibi kâşane yok oralarda. Birçoğu sabahlara kadar çalışıyorlar ve inanın ki benim bildiğim ‘saray’ dediğiniz Külliye’de çalışıp da aç sabah edenleri ben biliyorum' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda süren 2022 Yılı Bütçe Teklifi görüşmelerinde önceki gün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gündeme geldi. Bakan Kurum, muhalefet milletvekillerinin sorularına çoğunlukla yanıt vermezken bunun yerine tartışmalı ifadeler sarf etti. 

BirGün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre, Bakan Kurum, “Şimdiye kadar muhalefet belediyeleri hangi işi istemiş de Bakanlık olarak veya Bakanlığımıza bağlı birimler olarak biz engellemişiz? Her gittiğimiz yerde parti ayrımı gözetmeksizin her türlü desteğe hazır olduğumuzu hep ifade ettik' dedi.

Muhalefet milletvekilleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın çalışmaları ve bütçe tercihleri hakkında açıklama beklerken konuşmasının bir bölümünde partisini öven Bakan Kurum, diğer bölümünde ise aniden mani okumaya başladı. Bakan Kurum, Kanal İstanbul konusundaki eleştirilere de yanıt verdi. Kanal İstanbul için referandum yapılmış gibi bilgi veren Kurum, “Kanal İstanbul, Cumhurbaşkanımızın milletin onayına sunduğu, milletin de onay verdiği büyük bir projedir. Kanal İstanbul, hep söylüyoruz boğazımızın özgürlük projesidir” ifadelerini kullandı.

Başdandan Kurum'a temiz dil uyarısı

Başdandan Kurum'a temiz dil uyarısı

Muhalefet milletvekillerine sık sık “Yalan söylüyorsunuz” sözünü sarf eden Bakan Kurum’a, AKP’li Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz’dan da uyarı geldi. Yılmaz, Bakan Kurum’u, “Temiz bir dil kullanalım, Bakanlar da dahil” sözleriyle uyardı.

"Külliye’de çalışıp da aç sabah edenleri biliyorum"

"Külliye’de çalışıp da aç sabah edenleri biliyorum"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde konuşan AKP Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda çalışanların çoğunlukla “aç kaldıklarını” söyledi. Aydemir, konuşmasında şu iddialarda bulundu: 

“Burada emek veren kadroları ben biliyorum. Saray kavramı kullanılıyor, çalışma şartlarına gidin bakın. Samimi söylüyorum, o kafanızda oluşturduğunuz o saray gibi kâşane yok oralarda. Birçoğu sabahlara kadar çalışıyorlar ve inanın ki benim bildiğim ‘saray’ dediğiniz Külliye’de çalışıp da aç sabah edenleri ben biliyorum.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
59
34
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Namlı

Sarayda bile açlık varsa memleketi sen düşün o zaman

mertens

Bu millet bu kadar salak olmasa bu kadar duramazdınız ama bu millet salak, bu salaklıktan faydalanıyorsunuz

Pasif Kullanıcı

Ağlıyordu tencere ağlıyordu.... oradan geçen tabak sordu... Ey tencere neden ağlıyorsun.... Saray çalışanlarını doyuramıyorum dedi tencere... ve ardından... Devamını Gör