Görüş Bildir
Haberler
AKP’li Göksu: 'TÜRGEV’e, TÜGVA’ya, Ensar’a ve İlim Yayma’ya Çatlasanız da Destek Vermeye Devam Edeceğiz'

AKP’li Göksu: 'TÜRGEV’e, TÜGVA’ya, Ensar’a ve İlim Yayma’ya Çatlasanız da Destek Vermeye Devam Edeceğiz'

Batuhan
14.10.2021 - 09:26

AKP’li Esenler Belediye Meclisi’nde 2022 yılı bütçesi görüşüldü. Bütçeye ilişkin eleştirilere yanıt veren AKP'li Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “TÜRGEV’e, TÜGVA’ya, Ensar’a ve ilim Yayma’ya çatlasanız da patlasanız da destek vermeye devam edeceğiz. Onlar bu milletin evlatlarına en nadide hizmetleri sunan kuruluşlardır” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BirGün gazetesinden İsmail Arı'nın haberine göre, Göksu başkanlığında toplanan Esenler Belediye Meclisi’nde 2022 Yılı Mali Performans Programı ve 2022 yılı bütçe taslağı görüşüldü. Tartışmalara sahne olan belediye meclisinde, belediyenin 2022 yılında 276 kiralık araca 68 milyon 500 bin TL ve kiralanan binalar için de 6 milyon TL ödeyeceği belirtildi.

"Onlar bu milletin evlatlarına en nadide hizmetleri sunan kuruluşlardır"

"Onlar bu milletin evlatlarına en nadide hizmetleri sunan kuruluşlardır"

Belediye Meclisi’nde, yandaş vakıflara ve derneklere yapılan tahsisler de tartışma konusu oldu. Esenler Belediyesi Meclisi'nin CHP'li Üyesi Kemal Şahin’in AKP’li Esenler Belediyesi’ne ait bir binanın TÜRGEV'e 25 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edildiği hatırlatmasına da AKP’li meclis üyeleri tepki gösterdi.

CHP’li Şahin’e yanıt veren AKP’li Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “TÜRGEV’e, TÜGVA’ya, Ensar’a ve ilim Yayma’ya çatlasanız da patlasanız da destek vermeye devam edeceğiz. Onlar bu milletin evlatlarına en nadide hizmetleri sunan kuruluşlardır. Bugüne kadar destek verdik bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz Allah'ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
68
25
9
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?