Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Bülent Turan Ayasofya İmamına Tepki Gösterdi: 'Sürekli Polemik İçinde Olmanız Üzüyor'

AKP'li Bülent Turan Ayasofya İmamına Tepki Gösterdi: 'Sürekli Polemik İçinde Olmanız Üzüyor'

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın'ın yaptığı açıklamalara ilişkin olarak 'Ayasofya'nın açılışı gibi tarihi bir meydan okumayı gölgede bırakacak bir tavırla sürekli polemiklerin içinde olmanız Ayasofya için bedel ödeyen herkesi üzmekte!' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya Twitter üzerinden bir açıklama yapan AKP Grup Başkanvekili Bülent TuranAyasofya Camii imamı Mehmet Boynukalın'a tepkisini dile getirdi.

Turan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Sayın M.Boynukalın Ayasofya'nın açılışı gibi tarihi bir meydan okumayı gölgede bırakacak bir tavırla sürekli polemiklerin içinde olmanız Ayasofya için bedel ödeyen herkesi üzmekte! Bir siyasi değil, kardeşiniz olarak bu mecrada/usulle olmanızın kimseye faydası olmadığı kanaatindeyim'

Turan'ın tepkisine Yiğit Bulut da destek verdi👇

Ayasofya imamı Boynukalın, gündeme dair açıklamalarıyla tepki toplamıştı👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
118
8
6
6
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

“Sana ses çıkartmıyoruz ama sen de bokunu çıkartıp bizi zor duruma düşürme” diyemedi...

demet s.

Bu ülke bir gözü siyasette olan imamlardan çok çekti. Din ve devlet işlerinin ayrılması bir nimettir, kıymetini bilene. Bunları içiçe sokanlar utansın.

Nisan Aysu

imam herbokolog olma yolunda gidiyordu. "arap, sen içme, bokunu çıkarıyorsun" vakası olmuş. (ırkçılık amacı taşımıyorum, Teşbihte hata olmaz)