Görüş Bildir
Haberler
Akın Akınözü'nün 120 Kilo Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu! Eski Fotoğrafları Herkesi Şaşırttı!

Akın Akınözü'nün 120 Kilo Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu! Eski Fotoğrafları Herkesi Şaşırttı!

Ebru Şahin ile Hercai dizisinde başrol oynadıktan sonra yıldızı parlayan oyuncu Akın Akınözü'nün yıllar içindeki inanılmaz değişimi sevenlerini şoke etti. Ünlü oyuncunun 120 kilodan 70 kiloya düşmeden önceki hali ortaya çıktı. Akın Akınözü'nün eski halini görenler, neye uğradığına şaşırdı. İşte Akın Akınözü'nün kilolu halleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Muhteşem Yüzyıl, Hercai ve son olarak da yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nda aldığı rollerle izleyiciyi ekranlara büyüleyen Akın Akınözü'nün eski hali herkesi şaşırttı.

Son zamanların ilgi çeken erkek oyuncuları arasında yer alan Akınözü'nün, Sandra Pestemalciyan ile birlikteliği oldukça ses getirmişti.

Eski Fotoğrafları Herkesi Şaşırttı!

Eski Fotoğrafları Herkesi Şaşırttı!

Kamera karşısındaki hallerinin yanı sıra özel hayatı ile sevenleri tarafından merak edilen yakışıklı oyuncunun geçmişini gören sevenleri şaşkınlık içinde kaldı.

120 kilodan 70 kiloya düşerek bambaşka bir görünümü olan Akınözü, verdiği kendisindeki değişim hakkında, 'Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim' demişti.

Hercai dizisindeki performansı ve yakışıklılığıyla adından söz ettiren Akın Akınözü'nün eski hali sevenlerini adeta şoke etti.

Şimdilerde Öykü Karayel ve Sarp Apak ile Kaderemin Oyunu dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncunun  120 kilodan 70 kiloya düşmeden önceki hali ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu, Sandra Pestemalciyan ile yaşadığı aşkla da gündeme gelmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Akınözü, verdiği kendisindeki değişim hakkında, 'Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim' demişti.

Akın Akınözü'nün kilolu halini görenler, neye uğradığına şaşırdı.

İşte Akın Akınözü'nün o fotoğrafları...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın