Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Telefonlar İçin Vıp Premium Servis Hizmeti

Akıllı Telefonlar İçin Vıp Premium Servis Hizmeti

Pegarose
08.11.2015 - 22:53

Akıllı Telefonlar İçin Vıp Premium Servis Hizmeti

Akıllı telefonlarda teknik servis ve arızalar için güvensizlik ve bekleme dönemi bitiyor.

Dünyanın birçok yerinde Akıllı Telefonu olan kullanıcılara başarılı bir şekilde uygulanan VIP Premium Servis Hizmeti ülkemizde ilk defa girişimci bir türk teknik servisi tarafından uygulanmaya başladı.

Akıllı Telefonlarıyla ilgili sorun yaşayan müşterilerin bulunduğu yere (ev, ofis gibi) VIP araçla gidilerek profesyonel teknisyen ile destek veren teknik servis, bu alanda verilerin güvenliğini en üst düzeyde korumanın kırmızı çizgileri olduğunu belirtiyor ve yaptıkları çalışmaların müşteri tarafından bizzat gözlenebildiğini, böylelikle hem veri güvenliği hem de kullandıkları parçaların kalitesinin de açıkça görülebildiğini vurguluyor.

Akıllı Telefonlarında arıza yaşayan müşterilerin memnuniyetini sağlayan ve Türkiye’de ilk defa Saints Computer & Technology tarafından hizmete sunulan VIP Premium Servis yöntemi oldukça beğenilecek gözüküyor ve bu alanda umut vaad eden firma görevini üstleniyor. Şirket kurucularından olan Erkan Akkaya ‘’Veri Çağında olduğumuzu çok iyi biliyor ve müşterilerimizin sorunlarına kaliteli çözümler getirmek için kendimizle yarışıyoruz’’ dedi.

Günümüzde akıllı telefon kullanıcısı giderek artıyor. Veri çağında olduğumuzu belirten bilişim uzmanları ise akıllı telefonlara sağlanan her türlü hizmet ve teknik desteğin güvenilir olması gerektiğine dikkatleri çekiyor. Her gün dünya üzerinde 182 milyar E-posta atılıyor ve akıllı telefon teknolojisinin gelişmesi ile firmaların, yöneticilerin, telefonlarından yolladığı mailler bu rakamın yarısına yakınını oluşturuyor. Günde 500 milyon Tweet atılmakta, ve Instagram da 70 milyon fotoğraf paylaşılmakta. Günde 3 milyar Facebook beğenisinin yapıldığı ‘’Veri Çağında’’ bu işlemlerin yarısından fazlası akıllı telefonlar üzerinden gerçekleştiriliyor.

Özellikle üst düzey yöneticilerin akıllı telefonlarda yaşadığı sorunlar nedeni ile iş ve özel hayatlarında birçok problem gözlemleniyor. Ülkemizde geride bıraktığımız yılda 8 milyon cep telefonu satıldı ve bu rakamın çoğunluğunu akıllı cep telefonları oluşturuyor. Güvenli ve profesyonel desteğe duyulan ihtiyacın arttığı sektörlerin başında Akıllı Telefonlar geliyor.

Kaynak: http://www.pegarose.com/akilli-telefo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın