Görüş Bildir
Haberler
Akapunktur Nedir? Akapunktur Tedavisi Kimlere Uygulanır? Akapunktur Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Akapunktur Nedir? Akapunktur Tedavisi Kimlere Uygulanır? Akapunktur Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Vücudun kendi sahip olduğu enerjisini yenilemek için yapılan Akapunktur tedavisi, vücut enerjisinin dengelemek amacıyla yapılan bir tedavidir. Tedavi ile ilgili olarak eski zamanlarda vücutta Akapunktur noktaları ve meridyenleri bulunduğu bilinir. Vücutta organ isimleriyle geçen birçok nokta ve meridyen vardır. Peki Akapunktur nedir? Akapunktur tedavisi kimlere uygulanır? Detaylar haberimizde... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İğne ile yapılan Akapunktur, günümüzde geliştirilen teknoloji ile birlikte lazer ile de uygulanmaktadır. Vücut üzerinde yapılan işlem, ayrıca kulaklarda da yapılabilir. Kulak Akapunkturu vücut Akapunkturu'na destek metodu olarak bilinir. Kulağın vücudun komut alanlarından olması sebebi ile kulak Akapunkturu oldukça popülerdir.

Akapunktur Nedir?

Akapunktur Nedir?

Eski bir Çin tedavisi olan Akapunktur, geleneksel Çin tıbbının popüler tedavilerindendir. Bütünsel tedavi olarak bilinen Akapunktur, yaklaşık olarak 3000 yıl önce Çin'de gelişmiştir. İğne ile belirli vücut bölgelerine uyarı gönderilerek yapılır. Tıbbi tedaviye ek olarak yapılan Akapunktur doktor gözetiminde yapılmalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın