Görüş Bildir
Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Mehmet Şimşek Aktif Siyaseti Düşünmüyor'

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Mehmet Şimşek Aktif Siyaseti Düşünmüyor'

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Erdoğan'la AK Parti Genel Merkezi'nde görüştüğünü belirten AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, 'Mehmet Şimşek, aktif siyaseti düşünmüyor' açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şimşek, 'Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım.  Ancak yurtdışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum.' ifadelerini kullandı

İçeriğin Devamı Aşağıda

'AK Parti'ye geri mi dönüyor?' sorusu akıllara gelmişti.

'AK Parti'ye geri mi dönüyor?' sorusu akıllara gelmişti.

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi'nde görüşmesi 'partiye geri mi dönecek?' sorularını akla getirmişti. Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 'Mehmet Şimşek, aktif siyaseti düşünmüyor' açıklamasında bulundu.

'Kendisine parti mekanizmalarımız açıktır'

'Kendisine parti mekanizmalarımız açıktır'

'Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım'

Mehmet Şimşek'in AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etmesi olağanüstü bir durum olmadığını belirten Çelik, 'Kendisi aktif siyasete dönmeyi düşünmüyor. Aktif siyaseti düşünseydi kendisine parti mekanizmalarımız açıktır. Ancak destek veremeye hazır olduğunu beyan etti' dedi.

Çelik, ittifak görüşmeleriyle ilgili, 'Sayın Cumhurbaşkanımıza destek beyan eden tüm siyasi partilerle görüşmelerimiz sürüyor' açıklamasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Mehmet Şimşek, 'Sn Cumhurbaşkanımız ile akşam saatlerinde Ak Parti Genel Merkezi’nde son derecede samimi bir ortamda görüşme fırsatım oldu. Kendisine bu kabulleri çok teşekkür ederim.

Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım.  Ancak yurtdışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kahraman taş

Hangi Siyaseti düşünüyormuş?